Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Lesene kocke Colored Waldorf

Grimm's
30.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

30,95 €
Quick overview:

Grimm's Lesene kocke Colored Waldorf so prav zanimivo oblikovane nihajoče in gugajoče kocke razvejanih oblik!


Kdo pravi, da mora biti lesna kocka pravilnih oblik in imeti ravne stranice? Zabaven komplet Grimms igrače Lesene kocke Colored Waldorf je ročno brušen, tako da so s tem odstranjeni vsi ostri robovi in ​​vogali kock. Super zabavno oblikovane lesene kocke za sestavljanje so nelakirane, da jih lahko celo dojenčki uspešno sestavljajo. Nepravilno oblikovane lesene kocke za ustvarjanje vseh mogočih konstrukcij te zagotovo navdušijo. 


Lesene kocke Colored Waldorf so tako edinstvene in tako lepe kot so edinstveni in lepi otroci, ki se igrajo z njimi. S tem nenavadnim kompletom lesenih gradnikov lahko sestaviš in izdeluješ različne vzorce in jih kombiniraš z drugimi Grimms kockami za še več ustvarjalnih izzivov. Gradnja s temi ročno izdelanimi lesenimi kockami in postavljanje ravnotežja z njimi bo izpopolnila otroško potrpežljivost, koordinacijo oko-roka in sposobnosti reševanja problemov. Tako kot vsi kompleti kock lahko postanejo tudi te Colored Waldorf kocke odlični matematični pripomočki. Odlične kocke so montessori igrače, ki takoj navdušijo vse ljubitelje waldorfske in montessori igre. Prav za prav navdušijo vsakogar.


Komplet lesenih kock je ročno izdelan iz masivnega lesa lipe in dodelan z barvo na vodni osnovi, ki omogoča, da se vidi bogata zrnata struktura lesa. Vsaka lesena kocka meri približno med 6 in 8 cm v premeru, nekatere so še večje. Komplet razvojne igrače Grimm's Colored Waldorf je primeren za igro in učenje že od 12 mesecev dalje.

Grimm's Colored Waldorf je velik paket res velikih in še posebej domiselno oblokovanih lesenih kock. Mi smo zaljubljeni v njih!   

Šifra izdelka: 10010
EAN: 4048565100106

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

To so idealne lesene kocke za igro odprtega tipa oziroma prosto igro. Z nepravilnimi oblikami kock otrok dobi dodaten navdih za igro. Uporablja jih kot namišljen avtomobilček, likalnik ali ladjico ali si z njimi zgradi prav posebno pokrajino. Sestavljajo se na nešteto zabavnih načinov in sprožajo vedno nove ideje za prosto igro. Zaradi zrnate površine jih lahko majhni otroci zlahka zlagajo. Priložena je tudi mreža iz vrvice,ki omogoča enostavno pospravljanje in shranjevanje te lepe lesene igrače. Kot vse lesene igrače Grimms so tudi te ročno izdelane in še posebej pobrušene, tako da so polne drugačnih robov in vogalov. Vsaka waldorfska lesena kocka te fantastične Grimms igrače je edinstvena. Oblike in velikosti se zaradi ročnega brušenja razlikujejo in vsaka kocka je unikaten izdelek obrtniških mojstrov.

15 lesenih kock je spravljenih v mreži iz vrvice. Material so masivem lipov les, naravna barvna glazura na vodni osnovi. Velikost kock je cca. 6-8 cm. Odlične so za shematsko igro in to je prava lesena montessori igrača, ki bo všeč vsakemu otroku, ki se rad igra s pozicioniranjem, uravnovešanjem, razvrščanjem in zlaganjem igrač ali drugih predmetov po določenem vrstnem tedu ali mestu. Kocke so tudi senzorične igrače, ki poskrbijo za razvoj koordinacije oko-roka ter fino motorične sposobnosti otroka že od 1. leta dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene kocke Colored Waldorf

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.