Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Lesene kocke Velika Spirala

Grimm's
147.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

147,95 €
Quick overview:

GRIMM'S Lesene kocke Velika Spirala je stopničasta spirala in veliko atraktivno stopnišče, ki se zavrti v nasprotni smeri ure!


S tem neverjetnim Grimm's kompletom lesenih gradnikov gradiš čudovito zavita spiralna stopnišča in zabavno ukrivljene, stopničaste stolpe. Iz 56 lesenih kock sestaviš 30 cm visok stolp sestavljen iz da dveh prepleteni stopnic. Čeprav obstajajo barvno označeni odseki na lesenih kockah, ki olajšajo malim arhitektom sestavljanje te fantastično oblikovane lesene sestavljanke, jih lahko z veseljem tudi pomešaš.

Lesen kocke Velika Spirala kombiniraj z drugimi igračami in lesenimi gadniki Grimms. Ustvari mestno pokrajino ali lepo ukrivljeno kreativno strukturo. Grimms igrače so idealne za domišljijski, mavrično obarvan svet kreativne igre, ki ustvarja medsebojno povezan svet lesenih in drugih igrač.

Ustvarjaj z Veliko Spiralo in se sprehajaj po stopnišču domišljije. ki ga prehodiš po lastnih željah.

Priporočamo za kreativne arhitekte od 4. leta dalje!

Šifra izdelka: 42095
EAN: 4048565420952

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Grimms igrače se od samega nastanka spogledujejo po izobraževalnih principih Waldorf - Steiner. Ti zagovarjajo učenje s premišljeno, ustvarjalno igro brez hitrega tempa. Igrače so pomemben del učne izkušnje in waldorfske igrače Grimms so narejene iz naravnih materialov, lepih in poenostavljenih. Delna nestrukturiranost lesenih igrač Grimm's, to je pomanjkanje podrobnosti, omogoča otroku, da s svojo domišljijo zapolni 'praznino' nestrukturirane igrače. Grimms igrače se lahko uporabljajo za igro na veliko načinov v številnih scenarijih ustvarjalne igre. Brez v naprej določenih pravil! Igrače, ki jih navdihuje filozofija Waldorf, so čudovito senzorične - taktilne in vabijo otroka, da se igra z njimi.  Lesene kocke so narejene iz trajnostnega lipovega lesa. Ker niso lakirane, pri gradnji domiselnih konstrukcij ne bodo zlahka zdrsnile ena z druge. Vse kocke lahko uporabiš za sestavljanje spiralnega stolpa, ki je visok 30 cm in širok 30 cm. Kocke so debele 4 cm in dolge do 15 cm.

Podrobnosti igrače:

  • Nasprotno vrteča stopničasta spirala je fantastična za uporabo pri gradnji skrivnostnih spiralnih stopnišč v palači ali za ustvarjanje stolpa s strmim stopniščem ali za dostop do namišljenega mesta.
  • Ta komplet montessri igrače je idealen za igro in prostorski »dekor«, saj vabi vse v družini k igri.
  • Z gradnjo in igro s temi lesenimi gradniki otrok razvija fine motorične sposobnosti in prostorsko razmišljanje.
  • 56 lesenih kock na lesenem pladnju.
  • Materiali lipov les, barva na vodni osnovi, rastlinska oljna obdelava.
  • Velikost višina in premer 30 cm, posamezne lesene kocke debeline 4 cm, dolžina do 15 cm.
  • Opozorilo! Ni primerno za mlajše od 3 let!

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene kocke Velika Spirala

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.