Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Lesene kroglice male Rainbow Balls

Grimm's
17.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,95 €
Quick overview:

Grimm's lesene kroglice Rainbow Balls so idealne za steze s frnikolami, pladnje za razvrščanje in odlično dopolnjujejo vse mavrične lesene igrače!


Komplet zabavne Grimms igrače 12 lesenih kroglic Rainbow je vedno razlog za odlično zabavo otroka od 3. leta dalje. Lesene kroglice premera 3,5 cm se mojstrsko zakotalijo po stezi za frnikole ali se perfektno vstavljajo v leseni pladenj za razvrščanje Grimm's Rainbow. Lesene Rainbow kroglice so večje od frnikol in manjše od običajnih Grimms lesenih kroglic.

Komplet 12 lesenih veselo kotalečih kroglic je vedno odlična zabava za otroke! Ti  jih radi mečejo, kotalijo, lovijo, skrivajo v lesene skodelice in jih kreativno uporabljajo pri izdelavi mandal. Domiselni otroci jih bodo radi uporabljali kot denar v igri vlog otroške trgovine ali kot sestavine v otroški kuhinji. So odlične montessori igrače za učenje barv in računanja. Fino obdelana površina je izjemno taktilna in mamljivo otipljive kroglice so privlačne za otroke vseh starosti. Montessori materiali in waldorf pedagogi jih obožujejo, všeč jim je, kako se z njimi lahko igra in uči na toliko različnih načinov.

Lesene kroglice Grimms Rainbow so etično izdelane lesene igrače iz masivnega lesa javorja in obarvane z otroško, nestrupeno barvo na vodni osnovi. Skozi njo se prikaže vsa zrnatost lesa. To je otroku prijazna lesena igrača, ki se splača, trajna in prijazna do ljudi in okolja. Čudovite so za razkazovanje naravne lepote in zrnatosti pravega lesa.

Igrače, izbrane drugače! Kreativne igrače za zabavno igranje, razvoj in znanje. 3+

Šifra izdelka: 10236
EAN: 4048565102360

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Male lesene kroglice so razvojne igrače najvišje kakovosti. Izdelane iz masivnega lesa so popolne velikosti za različne steze s frnikolami. Premostijo vrzel med našimi velikimi lesenimi kroglicami Grimms in majhnimi lesenimi frnikolami. V kombinaciji z lesenimi pladnji za razvrščanje so čudovita 3-D sestavljanka in igra za razvrščanje tudi za najmlajše otroke. Z Building Rings lahko kroglice zrastejo v nebo kot igra za ravnotežje.

Shematska igra - Ta lesena igrača Grimm's bo navdušila otroka, da se rad igra s pozicioniranjem predmetov in gradi shemo poti - premika sebe in predmete, jih valja, meče, sam pa plazi ali stopa za njimi, jih dviguje in pobira. Senzorična igrača za razvoj koordinacije rok in oči, grobe in fine motorike.

12 kroglic Rainbow Balls iz masivnega lesa javorja, nestrupena barvna barva na vodni osnovi, Ø=35 mm. Priporočilo za starost: 3+ Starostna ocena (varnost igrač): 3 Nevarnost! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let! Nevarnost zadušitve! Majhne kroglice!

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene kroglice male Rainbow Balls

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.