Grimm's

GRIMM'S Lesene kocke Lev Rainbow

Grimm's
117.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

117,95 €
Quick overview:

Grimm's lesene kocke Lev Rainbow atraktivno prikažejo njegovo veličanstvo, kralja živali, leva!


Veličasten komplet ročno izdelanh lesenih gradnikov Grimm's Rainbow Lion je sestavljen v obliki plemenite levje glave. 27 velikih lesenih kock sestavljenih v podobo levje glave je prava umetnija. Na lesenem pladnju velikem 44,5 x 44,5 se bohotijo kocke v mavričnih barvah in barvah naravnega lesa. V sredini čudovitega prizora je levji obraz narejen iz gradnikov z naravnimi krivuljami in v naravni barvi lesa. Njegova čudovito pisana griva pa je iz mavričnih geometrijskih likov z ravnimi robovi in obarvana z naravnimi barvami na vodni osnovi. Kocke uporabljene za levji obraz so v naravnem videzu lesa in obdelane z rastlinskimi olji.

Otroci in odrasli so hipoma navdušeni nad Grimm's Lev Rainbow lesenimi kockami! Nepravilne oblike lepo izdelanih gradnikov z ročno brušenimi robovi in ​​vogali jih delajo edinstvene. Vsaka kocka je enkratna in neponovljiva, pravi original! Za najboljši občutek v otroških rokah poskrbi fina obdelava površine in enakomern zaključek. Lev Rainbow je sestavljen iz waldorfskih gradnikov, ročno izdelanih iz izbranih kosov masivnega lesa z bogato zrnato strukturo. Znamenita Grimms igrača otroku med igro približa naravo v vsej svoji lepoti.


Lesene kocke Rainbow Lion ponujajo otroku od 3. leta dalje obilo možnosti za zlaganje in sestavljanje na številne različne načine. Izzivov za otroka je veliko in v sestavljanju levje glave na velikem lesenem pladnju bo uživala vsa družina. Otrok bo hitro našel še številne druge načina zlaganja vrhunsko izdelanih lesenih gradnikov in domišljija bo poletela. Z njimi lahko zgradiš hiše in stolpe, uporabljaš jih kot montessori igrače in učne pripomočke za učenje štetje ali kot sestavine za kuhanje v otroški kuhinji. Tudi ustvarjalna igra sestavljanja mandale je z njimi mogoča. Nenavadne oblike lesenih kock bodo zagotovo velik navdih za domišljijsko igro in šele, ko jih začneš sestavljati vidiš kako veliko igre ti ponujajo.

Igrače, izbrane drugače! Za zabavno igranje, razvoj in znanje. Kreativne igrače za kreativne otroke od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: 10208
EAN: 4048565102087

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Veličasten mavrični lev simbolizira kralja živali, ki predstavlja moč, vedrino in zvestobo. Z Grimm's Lesenimi kockami Lev Rainbow zagotovo vneseš tudi nekaj Hakuna Matata v življenje otroka in svoje življenje! Vrhunski komplet lesene igrače najvišje kakovosti je prava mojstrovina, ki bo resnično okrasila vsak dom. Torej sestavljaj, igraj se, ustvarjaj domišljijo in reci vsem Hakuna Matata (izraz izvira iz afriškega svahilija in pomeni »Ne skrbi« ali »Ni težav«). Čudovito oblikovan komplet gradnikov Rainbow Lion je lahko tudi prav posebno in zelo čudovito darilo za prav posebne priložnosti.

Mavrični lev je za igralno vrednost prejel Spielgut pečat.  Dimenzije okvirja 44,5 x 44,5 cm, 27 kosov gradnikov, debelina kock 30/40 mm. Opozorila! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let!  Nevarnost zadušitve! Majhni deli!

Zakaj imamo radi Grimms igrače?

Grimm's lesene igrače so vrhunske kakovosti in njihova privlačnost je brezčasna. Kreativne igrače imajo zate v ponudbi številne, originalno oblikovane lesene igrače priljubljenega nemškega izdelovalca naravnih lesenih igrač. V naši izbrani ponudbi zlahka najdeš mojstrsko in ročno izdelane lesene montessori Grimms igrače, ki ustrezajo vsakemu razvojnemu obdobju otroka od dojenčka naprej. Ropotuljice, ki jih dojenček z veseljem stresa, lesene kocke za kreativno sestavljanje, tukaj je znamenita Grimms mavrica v vseh barvah in velikostih, nova piramida Grimms ali karkoli si zaželiš.

Vse Grimms igrače so priljubljene lesene igrače v katere se lahko zaljubi vsak otrok. Kakovost teh igrač je vrhunska in prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki.

Grimmsove izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek tvoje ljubeče izdelane Grimms igrače, je popolnoma neškodljiva in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene kocke Lev Rainbow

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.