Grimm's

GRIMM'S Avtomobilčki Wooden Cars - posamezni

Grimm's
10.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

10,95 €
Quick overview:

Tekmuj do ciljne črte z Grimm's avtomobilčki Wooden Cars in zmagaj vsakič s tvojim najljubšim avtomobilčkom!


6 ročno izdelanih Grimms atomobilčkov v naravni bavi lesa je bogat komplet Grimms igrače, ki bo navdušil vse male dirkače in voznike od 1. leta dalje. To so čudovito izdelani leseni avtomobilčki iz masivnega lesa jelše, ki izgledajo prav osupljivo. Z bogato zrnato teksturo lesa in obdelani samo z rastlinskim oljem so fantastični za oko in roko. So popolne igrače za fante, ki se s stilom poganjajo kuhinjskih tleh, avtocesti otroške sobe ali ka po dvorišču in v vrtu. Komplet lesene igrače Grimms Wooden Cars je ravno prava stvar za igro z brati, sestrami in prijatelje, da skupaj z njimi uživaš ure in ure.

Grimms Wooden Cars so na voljo v različnih oblikah in stilih, ki predstavljajo paleto pravih vozil na cesti. V kompletu imaš vse od športnega avtomobila do družinskih avtomobilov in delovnega kombija.  Avtomobilčki Grimms so večji od vaših tipičnih avtomobilčkov 'matchbox' velikosti in bodo priljubljeni za igro od 1. leta dalje pa vse do odhoda v šolo!

Združi jih z Grimms mostovi in izboljšaj izkušnjo vožnje. Če se umažejo, jih obriši z vlažno brisačo. Avtopralnica ni potrebna! Vsak avto je dolg 10 cm in je primeren za dirkače in voznike od 12 mesecev dalje.

Avtomobilčki se prodajajo posmično! Avtomobilček je pri pošiljanju izbran naključno, če pa ste željeno obliko pripisali v opombi pri naročilu vam bomo to poslali, če je na voljo!

Šifra izdelka: 09300
EAN: 4048565093002

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Trpežni in ročno izdelani Grimm's avtomobilčki so iz trdnega lesa in se zelo dobro obnesejo za vožnjo na vsakem terenu. Primerni so tudi za vožnje po brezpotjih in podeželju. Vozila po takšnih vožnjah ne potrebujejo popolnega pranja, avtomobilček je mogoče enostavno očistiti z mokro brisačo. Avtomobilčki Grimm's Wooden Cars so priporočeni za igro od 1. leta dalje.

Avtomobilčki Grimm's Wooden Cars so odlična darila za fante, ki bodo razveselila vsakega fantka, ki se bo z njimi rad igral vse do odhoda v šolo. Spiel gut nagrada za dobre igrače, masiven les jelše in naravna barva lesa! Dolžina avtomobilčka 10 cm. Komplet 6 avtomobilčkov.

Avtomobilčki se prodajajo posmično! Avtomobilček je pri pošiljanju izbran naključno, če pa ste željeno obliko pripisali v opombi pri naročilu vam bomo to poslali, če je na voljo!

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Avtomobilčki Wooden Cars - posamezni

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.