Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Avtomobilčki Wooden Cars Slimline

Grimm's
56.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

56,95 €
Quick overview:

Grimm's avtomobilčki Wooden Cars Slimeline so komplet petih lesenih avtomobilčkov, ki nudijo odlično zabava malim voznikom od 1. leta dalje!


Barvit komplet Grimms avtomobilčkov iz linije Slimeline je sestavljen iz petih ročno izdelanih avtomobilčkov idealnih za potiskanje in igro. Mali voznik ima na voljo tri osebne avtomobilčke, pick-up in klasični kombi. Vsak leseni avtomobilček je etično izdelan iz trajnostnega lipovega lesa in obarvanih v pastelnih mavričnih odtenkih. Obarvani so v lepih barvah na vodni osnovi in opremljeni s kolesi v naravni barvi lesa.

Avtomobilčki Slimeline so čudovite igrače za fante od 12. meseca dalje, ki jih bodo z veseljem prijemali, potiskali in poganjali sem ter tja. Tanka vozila so popolne velikosti za vožnjo preko ozkih Grimm's mostov in ergonomsko oblikovana tako. Lepo sedejo v majhne otroške roke, ki jih zlahka primejo in poženejo. Z malce domišljije lahko te lesene avtomobilčke uporabljaš kot gasilska vozila, šolske avtobuse, policijske avtomobile in reševalna vozila. Na voljo so v različnih oblikah, ki predstavljajo paleto pravih vozil na cestah. Zagotovo bodo avtomobilčki Grimms Slimeline najljubši igralni komplet malih avtomobilskih navdušencev! Wooden Cars Slimeline so fantastična darila za fante od 12. meseca dalje in fantki bodo z njimi prezadovoljni. Malčki in majhni otroci se bodo radi popeljali naokoli z njimi. Komplet 5 lesenih vozil je dovolj velik, da bo na voljo za veliko igre tudi z večjimi brati in sestrami. Pa tudi za igro s prijatelji, v kateri boš res užival.

12 cm dolg avtomobilček je odlična razvojna igrača primerna od 12 mesecev dalje. Fina in groba motorika se bosta med poganjajem avtomobilčka lepo razvijali in koordinacija oko-roka prav tako.

Šifra izdelka: 09210
EAN: 4048565092104

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ne glede na to, ali gre za športni avto, pick-up, kombi, avtobus ali limuzino, ti tanki klasični leseni avtomobilčki udobno potujejo po ozkih mostovih in so popolne velikosti, da jih lahko primejo majhne otroške roke. 5 kosov avtomobilčkov v 5 nežnih pastelnih barvah, dolžina 12cm, materiali - lipov les, naravna barvna barva na vodni osnovi.

Komplet petih avtomobilčkov Grimm's Wooden Cars Slimeline sodi med vrhunska darila za fante od 12. meseca dalje. Je idealen za igro s sestricami, bratci in prijatelji. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Avtomobilčki Wooden Cars Slimline

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.