Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Kamenčki Flamingo

Grimm's
18.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

18,95 €
Quick overview:

Grimm's komplet naravne lesene igrače Flamingo Pebbles v kateri so štirje balansirni kamenčki je zabaven za sestavljanje, zlaganje, štetje in ustvarjanje!


Leseni kamenčki Flamingo Pebbles so na voljo v štirih čudovitih roza in vijoličnih odtenkih. Kamenčki Grimms so priljubljene montessori igrače okroglih, gladkih in za otip otroka že od 1. leta dalje vabljivih oblik. Grimms Pebbles Flamingo se uporabljajo za najrazličnejše načine igre in učenja doma, v vrtcu ali celo v razredu. Kamenčki so vsestransko uporabni za prosto igro in učenje. So pisani leseni števniki, preproste lesene igrače za sestavljanje, predstavljajo sestavine v otroški kuhinji ali so naprodaj kot igrače v otroški trgovini.

Kamenčki so prave Grimms igrače za domišljijsko igro, igro vlog in so čudovita matematična igrača za učenje računanja. Flamingo Pebbles so sanjski komplet lesenih gradnikov. Nenavaden in neskončno uporaben kot je, navduši otroka in starše. Položiš jih lahko tudi na zeleno svileno rutko in ustvariš cvetoč travnik fantastičnega videza. Sestavi kamnito pokrajino, jamo ali hiško.

Leseni kamenčki so ljubke Grimms igrače odprtega tipa, ročno  izdelane iz  masivnega lesa  lipe, ki ti ponujajo številne možnosti igre. So waldorfske igrače najvišje kakovosti in igrača, ki bo všeč ljubiteljem montessori pedagogike. Vrhunsko izdelana lesena eko Grimms igrača je idealna za učenje in igro doma ali v vrtcu. Kamenčki so na voljo še v drugih prečudovitih barvah in med seboj pomešani tvorija magično kolekcijo mavričnih kamenčkov.

Šifra izdelka: 10056
EAN: 4048565100564

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Gradnja, zlaganje in iskanje pravega ravnovesja je z Grimm's Kamenčki Pebbles Flamingo odlična zabava in razvojna igra, ki je primerna že za malčka od 1. leta dalje. Površina kamenčkov je fino obdelana in zelo taktilna. Njihova ploščata in okrogla oblika je identična oblikam pravih kamenčkov, ki jih imajo otroci tako radi. Vijolični in modri odtenki so prečudoviti in jim dajejo še poseben izziv in privlačne lastnosti. Grimm's kamenčki vseh barv se popolnoma dopolnjujejo med seboj. Ti ročno izdelani leseni kamenčki so prav izzivalni za malčke, ki se želijo igrati iger ravnotežja, za zlaganja in za gradnjo fantastičnih skulptur. Idealni so za shematsko igro, ki prikazuje shemo pozicioniranja - uravnovešanje, razvrščanje in zlaganje igrač in predmetov v določenem vrstnem redu ali mestu.

Kamenčki so kreativne lesene igrače izdelane iz masivnega lesa lipe in zaključene z naravno barvo na vodni osnovi. Imajo fino vidno in otipljivo zrnato strukturo lesa. Kamenčki merijo 2,5 cm v višino in med 6 cm in 12 cm v dolžino. Komplet kamenčkov Grimms vsebuje 4 kose kamenčkov v odtenkih roza in  vijolične in je primeren od 12 mesecev dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Kamenčki Flamingo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.