Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Ropotuljica Rolling Wheel

Grimm's
35.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

35,95 €
Quick overview:

Grimm's Ropotuljica Rolling Wheel je velika, lepa in zabavna kotaleča igrača za dojenčke, ki obožujejo kotaljenje in ropotanje!


Lesena ropotuljica Grimm's Rolling Wheel je ročno izdelao kotaleče se kolo, sestavljeno iz dveh lesenih diskov s premerom 15 cm, ki sta povezana z vretenom mavrično obarvanih palčk. Da bo otroku še bolj zabavna ima ropotuljica za dojenčka v notranjosti lesene kletke ujetih 7 barvnih lesenih kroglic in srebrn zvonček, ki se med premikanjem zabavno oglašajo. To je osupljivo izdelana ropotulja za novorojenčke in dojenčke in lesena igrača, s katero se bo malček še dolgo rad igral, jo kotalili in lovil naokoli.

Grimms igrače za dojenčke so ročno izdelane iz naravnega masivnega lesa, najvišje kakovosti in popolnoma varne za igro od rojstva dalje. Ropotuljica Grimms Babyroller je lesena razvojna igrača iz lesa lipe in prevlečena z naravnim, rastlinskim oljnim premazom in barvami na vodni osnovi. Zelo lepo izdelana lesena ropotuljica je kot nalašč za prikazovanje naravne lepote in zrnate teksture pravega lesa. Dodaj še druge lesene Grimms igrače za dojenčke v mavričnih barvah in spodbudi otroka k neskončni igri.

Lesena ropotuljica Grimm's Rolling Wheel je varna lesena igrača za najmlajše, ki je primerna za igro že od rojstva dalje.


DOBRO JE VEDETI: Se spomnite, kakšen okus ima naraven les? Za naravne lesene igrače ne potrebujemo kemičnih dodatkov, zato je idealen material tudi za grizala, ropotuljice in druge igrače že za dojenčke. Njegova trnata površina veže vlago, ker je odprta in hrapava. Na tej suhi površini bakterije ne morejo rasti – zato umrejo. Poleg tega imajo nekatere vrste lesa posebne lastnosti, ki imajo celo baktericidne učinke.

Šifra izdelka: 08503
EAN: 4048565085038

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ropotuljice so nujne razvojne igrače za dojenčke in Grimm's Rolling Whell bo sprožil pravo navdušenje dojenčka nad igro. Pisana ropotulja je v mavričnih barvah, ki pritegnejo pozornost malega otroka in se lepo kotali, da dojenčki in malčki radi plazijo ali hodijo za njo. Lesene ropotajoče kroglice in zvonček v notranjosti oddajajo prijetne zvoke, skrbijo za razvoj sluha, barve pa se med valjanjem atraktivno prelivajo v mavrico. Grimm's ropotuljice so popolne prve glasbene igrače za dojenčke, ki jih priporoča vsak dober vodnik za igrače. Imajo Spielgut oznako za visoko igralno vrednost kakvostne senzorične igrače za dojenčke.

Odlično darilo za novorojenčka bo razveselilo tudi mamico, zato je nikar ne pozabi vzeti s seboj, ko greš na prvi obisk. Materiali ropotujice so naraven les lipe, nestrupena barva na vodni osnovi in rastlinska olja. Velikost Grimms lesene igrače za dojenčke Rolling Whell  je v premeru 15 cm.

Robustno in barvito kotaleče kolo v katerem klopotajo lesene kroglice in zvonček navdihuje malčka, da se plazi in hodijo ob njem. Lesene kroglice in zvonček v notranjosti oddajajo zvok, barve pa se med kotaljenjem prelivajo v mavričnih odtenkih. Materiali lipov les, nestrupena glazura na vodni osnovi. Velikost premer 15 cm. Starost 0+

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Ropotuljica Rolling Wheel

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.