Več pogledov

Goki

GOKI Ropotuljica

Goki
9.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,95 €
Quick overview:

Zelo domiselno oblikovana ropotuljica je nujna razvojna lesena igrača za urjenje prijema!


Zabavna ropotuljica z ropotajočimi lesenimi elementi pritrjenimi na elasitke je pravi mali čudež. Radovedni prsti, ušesa in oči dojenčka se bodo popolnoma poglobili v igro z izjemno domiselno oblikovano leseno ropotuljo Goki. 

Intelegentna zasnova lesene razvojne igrače sproži refleks prijema dojenčka. Igra z ropotuljico uči otroka usmerjenega prijema in kako pravilno zagrabiti nekaj tako, da ostane v roki. Goki ropotulja je popolna igrača za razvoj fine motorike in zgodnje učenje veščin uporabe rok dojenčka.

Samo naraven les in barve na vodni osnovi za varno igro in okoljsko osveščenost. Ker Goki ne uporablja za zaščito lesenih igrač lakov, ki vsebujejo topila je igrača naravno obarvana in ima vidno naravno strukturo lesa. Mehansko trenje med igro lahko na naravnem lesu pusti sledove uporabe. Žive barve so zelo vibrantne in sprožijo zanimanje dojenčka za igračo. Zaradi svetlih in živahnih barv je ropotuljici dodan senzorični učinek razvoja vida. 

Ropotanje lesenih kroglic in trkanje lesa ob les je zabavno in prijetno za uho. Prijeten zvok odbijajočih kroglic po leseni površini ropotuljice navduši dojenčka in elastično vpeti elementi dodajo igri še dodatne izzive.

Lesena ropotulja Goki je nujna razvojna igrača za roke dojenčka. Z vabljivo in atraktivno ropotuljico se bo otrok rad igral in jo s pridom uporabljal dolgo časa.

Priporočena starost 3m+ 

Šifra izdelka: GK-65328
EAN: 4013594653282

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Posebej domiselno oblikovano leseno ropotuljico Goki z elastično vpetimi kroglicami bo otrok s pridom uporabil za igro in razvoj. Radovednost vodi k igri, in drobni prstki bodo z veseljem vlekli za kroglice in urili fino motorične spretnosti. Zabavno trkanje lesa je odlično za razvoj sluha in žive barve izdatno pripomorejo k razvoju vida. Izbran material, naraven les, barve na vodni osnovi in nemška kakovost zagotavljajo trajnost igrače. Ropotuljica za dojenčke Goki vas bo navdušila. Še bolj pa dojenčka!

Podrobnosti:

  • Material les
  • Barva na vodni osnovi
  • Dimenzije 11cm
  • Teža 0,09 kg
  • Made in Germany

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Ropotuljica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.