Več pogledov

Janod

JANOD Otroški hranilnik Zajček

Janod
23.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

23,99 €
Quick overview:

Otroški hranilnik Zajček je prikupen leseni šparovček za privarčevani denar otroka!


Mali prikupni zajec je otroški šparovček, ki otroka spodbuja k varčevanju denarja, ki ga bo vešče prihranil skozi leto. Šparovček za denar Zajček je za otroka prava mala banka za kovance in bankovce. Skozi pregleden prozorni del spredaj lahko otrok vidi in spremlja svoje prihranke. Ko jih bo želel vzeti iz zajčje banke, bo to z lahkoto naredil, saj je zadaj odprtina, ki ima za zapiranje magnetni pokrovček. En zasuk in že bo otrok prihranjeni denar dobil iz banke.


Otroški hranilniki Janod so domača banka, ki spodbuja k varčevanju.


Malček bo zaradi odličnega dizajna hranilnika, ki ima sprednji del prozoren, vsak trenutek na tekočem, koliko je privarčeval. Varčevanje je lahko zelo dobra popotnica za otroka, saj na ta način pri njem spodbujamo odgovoren pristop do denarja in materialnih vrednot. Prijetne barve hranilnika in živalska podoba zajca ustvarjajo zaupanje otroka, da je pomembno da varčuje, saj si s privarčevanim lahko izbere in kupi nekaj, kar mu je neznansko všeč. Otroški hranilnik, francoskega proizvajalca, je kvalitetno izdelan in primeren za otroke od 3 let naprej.


Šparovček za denar otroku omogoča, da razvršča, zapisuje in navdušeno prešteva svoj denar.


Prihranjeni denar bo otrok lahko štel, zapisoval in se pri tem uril v pisanju števil, črk in branju. Lahko bo želel kovance zamenjati za bankovce ali obratno. Ali pa bo le vstavljal dobljene kovance in bankovce zato, da si bo lahko izpolnil skrito željo po novi igrači zase ali za prijatelja, ko se bo v hranilniku nabralo zadosti denarja za nakup. To se mu bo zdelo pomembno in dobro dejanje, ki ga boste veseli tudi vi. Izdelek je preprosto odlična izbira, vrhunske kvalitete in dizajna, več kot primeren za darilo tako za dečke kot deklice. Super dodatek k vsaki otroški sobi.

Šifra izdelka: J04654
EAN: 3700217346546

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Francoski Janod je izdelal funkcionalno oblikovan otroški hranilnik Zajček, ki otroka zgodaj spodbudi k razumevanju pomena denarja in ravnanja z njim. Hranilnik za otroške priihranke JANOD z očarljivim likom zajčka je lepo pobarvan in kakovostno izdelan. Je koristna in uporabna pridobitev vsake otroške ali dnevne sobe in igralnice. Očarljiv hranilnik bo poskrbel, da bo otrok čim prej razumel kako pomembno je varčevati in se racionalno odločati med potrebo in možnostjo. Zajček je poučna igrača v kateri bodo žvenketali shranjeni kovančki in v kateri bo zašumel tudi kakšen bankovec.  Z mini otroško banko za prve kovance in bankovce vsi v družini poskrbite, da bodo tudi vaši najmlajši imeli čisto svoj denarček!

Šarovček Janod pripomore k otrokovi predstavi o številih, štetju, pisanju, zamenjavi. Spodbuja otroka k razmišljanju in deljenju stvari. Hranilnik je izdelan iz visokokakovostnega lesa, dimenzij 12 x 11 x 16 cm. Čudovite barve, v obliki prijaznega zajca. Primeren za deklice in dečke, starosti od 3 leta dalje.

Podrobnosti igrače:

  • French Design.
  • Material les visoke kakovosti.
  • Prozorno okno.
  • Barva bela.
  • Magnetno zapiranje na zadnji strani.
  • Velikost 12 x 11 x 16 cm.
  • Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Otroški hranilnik Zajček

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.