Magnetne igrače

Magneti za otroke so sila zabavna reč!

Skrivnostne sile, ki poganjajo magnetne igrače imajo že od nekdaj velik vpliv na radovednost otrok. Mali znanstveniki vedno znova navdušeno ugotavljajo kako magnetne igrače sploh delujejo. Kreativne igrače imajo zabavno ponudbo imenitnih magnetnih igrač, ki vse po vrsti navdušujejo otroke. Izbiraš lahko med magnetnimi žetoni, frnikolami, tablami ali vstavljankami. Družabne magnetne igre so odlične za razvoj fine motorike in koordinacije oko-roka in magnetne table bodo poskrbele za zabavno učenje pisanje črk ali števil. Po magnetnem labirintu lahko zapelješ kovinsko kroglico po zavitih poteh ali loviš ribe z Bigjigs magnetna igra Ribičija. 

Skrivnostni otroški magneti spravijo igro v višave najboljše zabave!

Magnetni poli pogosto povzročajo pravo zmešnjavo in ta je vedno povod za obilo zabavne igre. Kar vzami magnetni palici s frnikolami in jih preizkusi! Zelo boš presenečen. Priljubljena magnetna sestavljanka ali magnene kocke so gradniki, ki omogočajo otroku, da se na preprost način loti kreativne igre sestavljanja in grajenja. Posamezni elementi, ki se med seboj privlačijo se preprosto staknejo in ostanejo skupaj. Otrok gradi  in sestavlja različne objetke in vzorce na drugačen, sproščujoč način. 

Mali magnetki za velike igralne ideje.

Magnetki za otroke dajejo navdih igri, novemu raziskovanju, učenju in so zelo priročni za igro kjerkoli in kadarkoli. Magnetni Križci in krožci so popolna igrača za na pot ali doma. Beleduc Magnetna tabla za učenje pisanja številk ti lepo pokaže kako in v kateri smeri se piše. Tudi črke imaj seveda svojo tablo. Magnetne črke so nenadomestiljve in otrok z njimi sestavlja besede na magnetni tabli, hladilniku ali kjerkoli je kaj kovine. Leseni magnetki domačih živali, priljubljenih junakov ali magnetni liki, ki jih oblačimo ali sestavljamo kakorkoli drugače poskrbijo za veliko igre, zabave in razvoja.  

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 101

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 101

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5