Več pogledov

Žirafa Sophie

ŽIRAFA SOPHIE Set Classic in grizalo

Žirafa Sophie
24.565 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 28,90 €

Akcijska cena 24,57 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 24,57 €
Quick overview:

Žirafa Sophie Set Classic in grizalo je popoln komplet za popolno nego in senzorično igro za razvoj čutil dotika, vida in sluha dojenčka.


Žirafa Sophie prihaja tokrat v kompletu z dodanim grizalom, ki je še prav posebej imenitno oblikovano za radovedna dojenčkova usta. Grizalo se ponaša s premišljeno obliovanim dodatki za učinkovito senzorično raziskovanje z usti. Dojenček ima v kompletu na voljo še dodatno grizalo, ki se s svojo obliko oidlično prilega malim ustecom. Zadovoljen dojenček bo užival v raziskovanju zanimivih oblik in tekstur premišljeno oblikovanega grizala.

Priljubljena Sophie la girafe 1961 z dodanim ergonomsko oblikovanim senzoričnim grizalom, bo seveda poskrbela tudi, da bo nadležna rast prvih zobkov z grizalom iz seta minila veliko bolj prijetno za dojenčka.


Klasična žirafica Sophie je pravi must have med naravnimi grizali in prva igrača na svetu, ki je znala stimulirati razvoj vseh petih čutil dojenčka. Nepremagljiva lepota preprostega oblikovanje in francoski šarm je navdušil milijone zadovoljnih dojenčkov in njihovih staršev po vsem svetu.

Ena najbolj priljubljenih igrač za dojenčke vseh časov je popolnoma naravna, izdelana iz 100% kavčuka in obarvana z jedilnimi barvami. Sophie žirafa je popolnoma varno grizalo in igrača za raziskovalno igro dojenčkov. Za preizkušanje in poskušanje. Dobesedno! Naravni kavčuk ima svoj okus in vonj, ki ju dojenček z veseljem okuša. Naravna surovina in živilske barve so popolnoma varne za vse vrste preizkusov malih raziskovalcev.

Njeno veličanstvo Žirafa Sophie grizalo je premium igrača, ki je sama našla pot v vse domove sveta. Kljub temu, da jo vsi poznamo je to še vedno skrivnostna igrača saj jo izdelujejo le v njeni domovini Franciji po strogo varovanem postopku! Izdeluje se v ljubosumno varovanem procesu s štirinajstimi ročnimi postopki. 

Najbolj znano grizalo za dojenčke sodi med nujne senzorične igrače, ki jih dojenčki morajo imeti. Pridružite se legendi in omogočite otroku razvoj čutil dotika, vida, sluha, okusa in vonja s super slavno igračo Žirafo iz Francije.

Usta so pomembne raziskovalni organ in dojenček spoznava svet okoli sebe tudi z usti. Zelo je pomembno naučiti se kaj ima kakšen okus in dojenček z veseljem preizkuša vse kar mu pride v ročice.

Ker je Sophie žirafa zabavna igrača in grizalo jo ima dojenček rad v rokah in ustih. Rad jo grize in raziskuje. Z ljubko žirafico si lajša bolečine ob rasti prvih zobkov in pomirja nadležno bolečino vnetih dlesni. Zato je še posebej pomembno, da so grizala in podobne senzorične igrače resnično popolnoma varne za otroka. Varna igra, žvečenje in raziskovanje je poslanstvo, ki ga Žirafa Sophie Premium odlično opravlja.

Lahka igrača iz naravnega kavčuka z dolgimi nogami in dolgim tankim vratom je preprosta za držanje, oprijem in manipulacijo z malimi rokami in prstki. Dojenček jo z lahkoto prijema in drži zato se rad aktivno igra z njo. Odlična lastnost za razvoj zgodnje fine motorike in veščin uporabe rok.

Kontrastne barve so nujne za zgodnji razvoj vida zato je mala žirafica tako tudi obarvana, da dojenček vidi in razloći kaj je pred njim. Ko pa žirafo stisnemo ta tudi zapiska in kaj je še lahko bolj zabavnega od dišeče, okusne in lepo piskajoče igrače?

Imenitni grizalo je vedno odlična ideja za darilo, ki se vedno odlično obnese. Potrebujete igračo za svojega otroka, greste na obisk ali pričakujete baby Shower? izberite ta atraktiven darilni set!

S Sophie la Girafe Premium boste vedno chic. Doma, na sprehodu ali obisku. 

Priporočena starost za igro 3m+

Šifra izdelka: 3056566166244
EAN: 3056566166244

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Sophie la girafe je že prava babica med igračami za dojenčke saj letos praznuje že 60. rojstni dan. Še vedno je med nami in ostaja priljubljena in ljubljena igrača za najmlajše, ki razsveseljuje milijone otrok, staršev in vseh po vsem svetu. Legendarna igrača se odlično prodaja, ker je lepa in kakovostna. Koristi razvoju otroka, otroka zabava, ga spravlja v dobro voljo.

Zadovoljni otroci - zadovoljni starši! Vse igrače iz priljubljene linije žirafic so kakovostno izdelane iz najboljši materialov, ergonomsko oblikovane in popolnoma varne za igro novorojenčka in dojenčka.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Priljubljena Žirafa Sophie je odlično grizalo in razvojna igrača, priporočena za igro dojenčka že od 3. meseca dalje. Dobro oblikovana senzorična  igrača stimulira vseh 5 čutil otroka. Poskrbi za zgodnji razvoj dotika, vida,sluha, okusa in vonja. Vadi fino motoriko otroka, dojenčka spravlja v gibanje in interakcijo. Je popolna za zabavno vzbujanje pozornosti in zanimanja najmlajših za okolico. 

Kakovostni materiali, izdelava in funkcionaln oblikovanje so sestavni deli iz katerega je sestavjene najboljše igrače za dojenčke. Legendarno grizalo Žirafa znamenitega francoskega proizvajalca je ena od takšnih igrač.

VZDRŽEVANJE IN POGOSTA VPRAŠANJA:

- Ali je Grizalo Sophie Premium kopalniška igrača?
Žeprav žirafe znajo plavati, Sophia ne plava. Sophie ni igrača za v vodo in če je izpostavljena vodi lahko ta vdre v igračo skozi odprtino s piskajočim dodatkom. 
- Ali lahko žirafo steriliziramo?
Klasičen postopek sterilizacije pomeni, da igračo v celoti potopimo v vrelo vodo. Tega Sophie ne mara, ker je piskajoča igrača in ima luknjico.

Ker je kavčuk naraven in živ material se skozi čas spreminja in je za razliko od nekaterih umetnih materialov manj odporen na direktno sončno svetlobo in druge ektremne dejavnike. 

Dimenzija žirafa: višina 18 cm. Dimenzije embalaže: Dimenzije embalaže: 18 x 9 x 5 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Žirafa Sophie

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: ŽIRAFA SOPHIE Set Classic in grizalo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.