Igrače za punčke

Med najbolj priljubljene igrače za punčke zagotovo spadajo različne punčke, dodatki za punčke in dojenčki. 

Igrače za punčke pogosto temeljijo zgolj na igri vlog, ki je deklicam nekako že v naprej določena. Med otroške igrače za punčke večinoma spadajo igrače, ki so povezane z domom in hišnimi opravili. Najsi bodo to gospodinjskimi opravki kot je kuhanje in urejanje doma, skrb za dojenčka ali pa so to pripomočki za lepšanje kot je lepotilna mizica.  Takšno določanje in izbira igrače po spolu pa deklice prikrajša za razvoj marsikatere veščine! Ker ni pošteno majhnim deklicam dajati občutek, da ne smejo igrati nogometa, sestavljati lego kocke za punčke ali se igrati z avtomobilčki, morajo biti igrače za deklice ravno tako raznolike kot igrače za fante. Torej, ko izbiramo igrače za darila za punčke lahko izberemo tudi drugače. Deklici lahko izberemo tudi čudovit avtomobilček, poleg punčke tudi kakšne druge odlične akcijske figurice ali pa recimo kar otroško delavnico. Zakaj pa se ne bi deklica spoznala tudi z orodjem in v hiši kaj popravila medtem, ko bratec kuha?

A, ker so deklice še vedno same najraje deklice, so Kreativne igrače pripravile same prave igrače za punčke, ki navdušijo vsako deklico.

Popolna izbira ustvarjalnih igrač in velika izbira kreativnih setov za punčke bo zadovoljila potrebe deklic po ustvarjalni igri. Natikanje, pretikanje in sestavljanje ljubkih verižic bo poskrbelo za razvoj fine motorike in kreativnosti punčk že od najbolj zgodnjih dni. Otroška glasbila bodo poskrbela za prve plesne korake punčk in v njih prebudile glasbeni talent. Montessori igrače so še posebej zanimive deklicam in v Kreativnih igračah jih ne manjka. Dojenčki igrače, punčke iz blaga, hiška za punčke, voziček za punčke in najbolj priljubljeni dodatki za punčke so v trgovini Kreativne igrače še posebej pozorno izbrani. To so tudi pomembni učni pripomočki, ki jih deklice s pridom uporabijo za učenje skozi igro. 

Še posebej pozorni bodite pri izbiri punčke za vašo deklico.

Ogromna izbira punčk na trgu kar zavaja in zavedati se je treba, da žal ni vsa primerno za zdrav razvoj. Razvoj zdrave samopodobe deklic je v velikem odvisen ravno od igre s punčkami. Zato so vam specialisti za igrače v Kreativnih igračah pripravili posebno ponudbo Lottie punčk. Njihove izjemne igralne lastnosti zagotavljajo zdravo igro najvišje kakovosti in omogočajo deklicam, da njihov razvoj poteka v pravi smeri. Lottie punčke in dodatki so odlična izbira za deklice od 3. leta dalje. V svetu dobro znane in priljubljene STEM igrače za punčke kot so Lottie, poleg učenja poskrbijo še za zdravo samopodobo deklic in so zagotovo nekaj kar ne smeš zgrešiti. 

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 324

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 324

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5