Otroška kuhinja

Otroška kuhinja je priljubljen igralni kotiček za kuharsko igro vlog za fante in punčke!

Otroška kuhinja je atraktivna igrača za igro vlog izdelana po montessori principu kjer punčke in fantki najbolje poskrbijo za kreativno igro vlog kuhanja in priprave hrane. Otroške kuhinje otroku omogočajo dobro pripravo na resnično kuho, ki bo kaj kmalu sledila v mamini in očkovi 'tapravi' kuhinji. Z zabavno igro vlog otroka spodbudimo k samostojnemu odkrivanju kreativne igre kuhanja, ki dejansko deluje v resničnem svetu. Kuhinja za otroke je zabavno in obenem poučno prizorišče igre za otroke od 3. leta dalje. Dobro izbrani dodatki za otroško kuhinjo pa so priljubljene igrače za punčke in fante, ki obogatijo igro vlog in delujejo kot prave zakladnice kreativne igre. Ker so otroci že po naravi ustvarjalni, je tudi njim všeč priprava hrane in kuhanje. A seveda le, če se ga lotijo v stilu pravih kuharskih mojstrov. Otroška lesena kuhinja je pravi kraj za igro malih kuhinjskih šefov, kjer nam bodo z veseljem pokazali kaj vse že zmorejo.

Lesena otroška kuhinja je pravi kraj za ustvarjalno igro kjer bodo male kuharice in kuharji postali veliki šefi kuhinj.

Da bosta kuharska igra vlog in priprava hrane stekla gladko omogočimo otroku kakovostne otroške kuhinje z vsemi dodatki za otroško kuhinjo. Tako bodo lahko pokazali kaj vse zmorejo naši mali šefi kuhinj. Vse otroške lesene kuhinje in vsi pripomočki za otroško kuhinjo, ki jih boste našli v Kreativnih igračah so najvišje kakovosti. Vsaka dobro opremljena lesena otroška kuhinja bo odlične za vse male kuharje in vse kuharske okuse.

V bogati ponudbi te čaka odlična otroška lesena kuhinja in najboljši pripomočki za otroško kuhinjo.

Izbiraj med različnimi znamkami najvišje kakovosti kot je Gluckskafer, Janod, Vilac, Bigjigs Toys, Tidlo, Green Toys ali Little Dutch. Vse naše kuhinje so elegantno oblikovane in vsaka izbrana otroška lesena kuhinja iz naše ponudbe se bo prijetno prilegala v vsak vaš prostor. Poišči, izberi in dodaj v svojo otroško kuhinjo še nekaj iz naše bogate izbire kuhinjskih pripomočkov in dodatkov najvišje kakovosti, da bo kuhanje res popolno doživetje za otroka! In za vas tudi.

Dobro izbrani dodatki za otroško kuhinjo poskrbijo za odlično pripravo hrane in kuhanje.

Saj veš najprej varnost, zato ne pozabi na pomembne dodatke, ki omogočajo varno kuhanje. Tudi za otroke seveda. Najprej oblečemo otroški predpasnik, imamo pri roki rokavico za kuhanje in na glavi kuharsko kapo. Tako bomo poskrbeli za urejen videz in preprečili nastanek madežev na oblačilih. Med nujno opremo in pripomočki za otroško kuhinjo vsakega pravega šefa kuhinje spada tudi otroška posoda, ki se bo obnesla ravno tako dobro kot mamina. Ker imajo mali kuharji tudi manjše roke kot veliki potrebujejo tudi manše kuharske pripomočke. Tako izberemo in napolnimo otroško kuhinjo še z dodatki za kuho in peko kot so otroški valjar, mini kuhalnica, komplet za peko peciva, otroški ročni mešalnik, zaščito za prste med rezanjem in otroški nož seveda. Tako bo pa že skoraj vse na kupu za delo in pripravo hrane. No skoraj, verjetno smo še na kaj pozabili, a zato ste tukaj sedaj tudi vi v trgovini Kreativne igrače kjer si lahko poščete kar še manjka in kar želite. Najboljše otroške kuhinje male in velike s kakovostnimi pripomočki za otroško kuhinjo so sedaj na voljo za vsak okus in vsak žep . 

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 51

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 51

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3