Več pogledov

Avenir

AVENIR Praskanka Avantura Scratch Book

Avenir
16.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,99 €
Quick overview:

Avenir praskanka 3 v 1 Scratch Book Avantura za 3x več kreativne zabave!


Praktičen komplet praskanke 3 v 1 z barvnimi listi za praskanje, nalepkami in slikami prinaša trojno zabavo. Priročno praskanko za kreativno ustvarjanje vzamemo na pot ali ustvarjamo z njo doma.

Kreativna zabava s praskanko Scratch Book prinaša ustvarjalno avanturo doma ali na poti. Priročna velikost in ročaj knjige s kompletom za praskanje sta idealna za prenašanje ustvarjalne igrače naokoli.

Odkrivaj razburljive avanture s praskanko Avantura Scratch Book. Vesoljske ladje, roboti, živali, in še veliko več zabavnih tem za dečke in deklice od 3. leta dalje. Scratch blazinice za praskanje so odealne za razvoj fine motorike in kreativnosti malih umetnikov.

Zabavno igranje za razvoj in znanje. 3+

Šifra izdelka: AV7331603
EAN: 6920773316037

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Avenir Praskanka je kreativna igrača za ure likovne vzgoje in igre doma! Scratch Book praskanke za otroke so izjemno priljubljene in omogočajo otroku veliko kreativne igre. Praskaj in odkrivaj s posebnim lesenim pisalom praskanke Avenir, kaj vse se skriva pod črno podlago. Kaj bo odkrito in kaj skrito je v skrivnost na praskanki zavito. Vse je odvisno od otroške kreativnosti! Zabaven komplet s praskanko Avenir bo poskrbel za ure kreativne otroške zabave. Imenitne stvaritve, ki so v praskanki  Avenir skrite, bodo vredne razstave na vsakem končku police otroške omare in zidu sobe. Ustvarjalna praskanka za otroke Avenir je darilo, ki bo otroka vedno razsveselilo! 

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

S praskanko Avenir zlahka poživimo ure likovne vzgoje doma in spodbudimo ustvarjalni razvoj otroka. Občutek za umetnost, fina motorika in kreativna zabava sta so praskanko za otroke zagotovljeni. AVENIR Praskanka bo najlepše darilo za ustvarjalnega otroka. S preprostimi navodili praskanke Avenir, do najlepših mojstrovin na zabaven in lahkoten način.Ustvarjalna knjižica praskanke za otroke 3 v 1 vključuje blazinice za praskanje, leseno pisalo, nalepke, slike in preprosta navodila.

Velikost knjižice 17 x 220,7 mm. 3 v 1 igra.

Starost 3+

Avenir Scratch: BOOK / SCRATCH: AVONTUUR 17x22.7cm, 3-in-1 play

Dodatne informacije

Proizvajalec Avenir

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: AVENIR Praskanka Avantura Scratch Book

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.