Več pogledov

Beleduc

BELEDUC Ročna lutka Krokodil

Beleduc
13.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,95 €
Quick overview:

V globoki reki Nil plava strašni krokodil - ročna lutka Krokodil!


Ročna lutka je magična plišasta igrača, ki je nobena druga igrača ne more nadomestiti! Otroku daje popolno svobodo igre, brez vseh omejitev in otrok ji zaupa ter verjame vanjo.

Ročne lutke otroka hitro pritegnejo k igri, opazovanju in poslušanju. Z lutkovnimi junaki se otrok poistoveti, z njimi sočustvuje in podoživlja svoje občutke. S pomočjo igre se vživi v pravljičen lutkovni svet, kjer se nauči spoznavati in reševati različne konfliktne situacije na prijeten in zabaven način.

Zabavna igra z ročnimi lutkami omogoča sproščeno komunikacijo in tudi bolj plašen otrok se bo z njihovo pomočjo hitreje opogumil za igro. Lutke imajo v življenju otroka pomembno razvojno vlogo. Razvijajo domišljijo in kreativnost, vplivajo na čustveni razvoj in krepijo samozavest otroka. Igra z njimi izboljša govorne in bralne sposobnosti otroka. Ročne lutke za otroke so odlične za razvoj fine motorike in veščin uporabe rok!

Ročne lutke zbližajo svetove otrok in odraslih.  S pomočjo lutk si preprosto povemo kar želimo in otroci z ročnimi lutkami lažje urejajo svoj pogled na svet. Lutkovna igra je za otroka bolj prepričljiva in razumljiva kot resničen svet, zato se otrok se zlahka poistoveti z lutkovnim junakom. Z njegovo pomočjo veselo komunicira z vrstniki ali odraslimi, sproščeno pove kaj misli in razvija socialne veščine

Lutkovni kotiček je pravljičen prostor, ki ga imajo otroci tako radi, da ga mora imeti vsak doma!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: 40129
EAN: 4014888401299

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

BELEDUC ročne lutke iz blaga nudijo otroku izjemno igralno izkušnjo, ki mu omogoča, da se aktivno vključi v ustvarjanje vedno novih zgodb. Zgodbe so najpomembnejše za razvoj domišljije otroka in domišljija je pomembnejša od znanja! Igra z lutkami predstavlja simbolno igro, ki je pomembna za pripravo na 'resnično' življenje. lahko dosežemo različne cilje. Ročna lutka otroku pričara čarobne trenutke, ga motivira in poveča njegov interes za aktivnosti.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

BELEDUC ročne lutke za otroke so najvišje kakovosti in primerne tudi za igro v vrtcu. Prijetno mehke lutke se obnesejo tudi kot ljubkovalne in tolažilne igrače. Natančno izdelane lutke s čudovitimi podrobnostmi so zelo vzdržljive in bodo še dolgo po nakupu osrečevale in zabavale otroke. Primerne so tako za roke odraslih kot za otroške roke. Za igro z ročnimi lutkami Beleduc uporabljamo vseh pet prstov, kar je še posebej dobro za razvoj fine motorike in veščin uporabe rok!

Ročna lutka Krokodil velikost: cca 220 mm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Beleduc

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BELEDUC Ročna lutka Krokodil

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.