Bibs dude

Bibs dude so pojem za najbolje oblikovane, priznane in iskano dude.

Znamenita okrogla dudica priznanega danskega podjetja že več kot 40 let uspešno skrbi za nego novorojenčka in dojenčka po celem svetu. Najvišja kakovost materialov in vhunsko oblikovanje Bibsice izpolnjuje vse potrebe otrok po sesljanju in osrečuje zadovoljne starše. Vsaka dudka je izdelana z veliko pozornosti in prihaja izključno iz matične tovarne na danskem. V  želji, da bi ponudil trgu samo najboljše izdelke je proizvajalec dude že večkrat dodelal. Tako je sedaj na voljo široka paleta najbolje oblikovanih dud, izdelanih iz najboljših materialov. Več namenska dudka je na voljo v različnih oblikah in v kar 40 različnih barvah. 

Sesanje dude Bibs nudi otroku ugodje in užitek.

Zelo pogosto sesanje dojke oz. prsne bradavice ni prijetno in tudi slina po določenem času lahko prične škodovati. Ker otrok rad sesa, pa naj bo to dojka, palec, sesek ali cucelj, si mama najlažje pomaga s slednjim. Dobro oblikovana dudlja iz kakovostnega materiala bo nudila otroku ugodje in užitek sesanja. Bibs dudice so seveda odlična izbira in bodo vrhunsko izpolnile svojo nalogo. Estetsko prijeten design, barve, materiali in oblike cucljev izpolnijo potrebe za vse starosti otrok od rojstva dalje pa vse do treh let.

Bibs dude in katero dudo izbrati?

Na voljo so štiri različne oblike cucljev Bibsic, več kot 40 barv, tri starosti in dva vrhunska materiala. Najpomembneje je izbrati pravo obliko in velikost glede na starost in potrebo otroka. Po obliki se med seboj razlikujejo štirje različni modeli. Iz linije Bibs Color so na voljo okrogli cuclji iz 100% naravnega kavčuka. Okrogel cucelj je odličen od rojstva dalje saj spominja otroka na dojenje. Dudice Bibs de luxe imajo prav tako okrogel cucelj, vendar je ta iz vrhunskega silikona. Izbira material, torej ali kavčuk ali slikon pa je stvar okusa in želja. Kavčuk je še vedno bolj pogosta izbira, se pa sčasoma cucelj iz kavčuka malce poveča, a je kot rečeno ta še vedno prva izbira mam. Bibs Supreme ima simetrični cucelj iz kavčuka ali silikona in Bibs Couture ima ortodontski cucelj ravno tako iz kavčuka ali lateksa. Zadnja dva modela sta bolj primerna za otroke, ki že imajo zobke. Jih pa ravno tako veliko mam uporablja že od rojstva dalje. Velikosti so od 0-6 mesecev, 6-18 mesecev in univerzalna od 0-36 mesecev. Za nočno uporabo je na voljo še Bibs night, ki ima v temi svetleč ročaj, da dudo lažje poiščeš.

Najboljše dude za dojenčke.

Kakšne otroške dude so najboljše je vprašanje, ki se kaj hitro samo zastavi vsakemu novopečenemu staršu. Pomembno je anatomsko oblikovanje dude, torej spominja naj na obliko mamane prsne bradavice in seveda velikost naj bo primerna starosti otroka. Material je popolnoma stvar okusa in želja. Mora biti pa kakovosten in brez neželjenih primesi. Duda je tolažilni pripomoček in ne starševski nadomestek. Zato je zelo pomembna poleg izbire dobre dude tudi njena pravilna uporaba. Na to včasih kar pozabimo, za to je dobro, daimamo tudi to v mislih. Bibs pacifier so dude znamenitega danskega podjetja, ki zagotovo izpolnjujejo vse pogoje, ki jih morajo imeti najboljše dude. Na voljo je veliko barv, različnih modelov in velikosti za vse starosti. Ne glede na to ali želiš dudo iz naravnega kavčuka ali silikona sta oba najvišje kakovosti in popolna za izdelavo najboljšega cuclja.

Preberi večManj

8 izdelkov

8 izdelkov