Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Čarobna palica

Bigjigs Toys
5.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

5,99 €
Quick overview:

Bigjigs Čarobna palica v trenutku očara otroke od 3 let in vse odrasle!


Senzorične igrače in Čarobna palica - nekaj te čarobno privlači pa ne veš kako in zakaj? Preproste oblike, linije, vzorci, ki se ponavljajo ali pa tudi ne tvorijo magično vsebino senzorične igrače. Gledaš v nekaj kar se preliva v magični palici, jo vrtiš po rokah, se zamisliš in sprostiš. Pozabiš kaj si že hotel, in ali že poznaš ta občutek? To je senzorika spravljena v preprosti igrači, ki te takoj prevzame.

Naše počutje je ozko povezano z našimi čutili in tisto čemur posvečaš pozornost v določenem trenutku, te tudi izpolnjuje z določenimi občutki. Prelivajoča vsebina senzorične palice Bigjigs tvori neskončno število vzorcev in zgodb.

Otroci se zelo radi igrajo s takšnimi senzoričnimi igračami, preprosto zato, ker jim je igra z njimi prijetna. Čarobno palico Bigjigs vzemite še vi v svoj roke in spoznali boste zakaj je temu tako. Seveda je to tudi učinkovit čarobni pripomoček za najmlajše čarodeje, ki z njim učinkovito pričarajo dobre uroke. Kar poskusite!

Čarobnost palice Bigjigs se skriva v magični prozorni tuba iz zelo trpežnega materiala. V njej se gor in dol in na vse strani nežno prelivajo različni drobni liki, barve in materiali ,ki ustvarjajo skrivnostni mikro svet v katerega se lahko v mislih kar preseliš.

Otroci čarobnost senzorične palice spoznajo tako, da jo pozorno obračajo v rokah in opazujejo premikanje svetlečih delcev v njej. Seveda moč domišljije da takšni čarobni igrači tudi moč čaranja in otrok z dobro razvito domišljijo bo z njeno pomočjo zlahka čaral.

Zanimiva in privlačna senzorična igrača pritegne pozornost otroka, ki to prosojno s senzorno vsebino napolnjeno palico začne spontano obračati, prijemati in uporabljati na različne načine. Čira - čara, senzorična igra s palico se prične takoj!

To je za oko in prijem zelo prijetna senzorična in tudi fidget igrača, ki te navduši takoj!

Šifra izdelka: BJ551
EAN: 0691621275511

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ta palica je preprosta senzorična igrača, ki je otroku zanimiva in zabavna takoj in otroci jo imajo preprosto radi. Čarobna privlačnost, ki jo ima Bigijigs palica, se skriva v njeni senzorični vsebini, ki z obračanjem palice povzroča mešanje različnih likov in materialov  v njej. Približaj čarobno palico očem, zavrti jo po osi in zagledal boš neverjetne slike. Na čarobnem obzorju prelivanja drobnih likov in tekoče vsebine, se ustvarjajo neponovljivi senzorični prizori, ki te popolnoma zapeljejo v domišljijski svet. Zato je čarobna vsebina Bigjigs palice namenjena natančnemu usmerjanju dobrih urokov. 

Senzorična palica Bigjigs Magic je varna fidget igrača, za otroke od 3 od dalje in odrasle, ki izpolnjuje evropske varnostne standarde. Velikost palice 320 x 20 mm. Teža 0,06 kg. Starost 3 +

Bigjigs Čarobne palice so na voljo v rdeči, modri, zeleni, oranžni in roza barvi.

Če želite določeno barvo, vpišite opombo v komentar ob oddaji naročila. Potrudili se bomo, da vam pošljemo željeno barvo, če bo le-ta na voljo!

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Čarobna palica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.