Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Električni vlakec Flying Scotsman

Bigjigs Toys
20.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

20,99 €
Quick overview:

Vlakec Flying Scotsman, odpotuj z električnim vlakcem v stilu!


Vsak leseni vlakec se bo ponosno priklopil na to čudovito električno lokomotivo. Baterijsko poganjana lokomotiva Leteči Škot ali Flying Scotsman se bo z lahkoto poganjala po lesenih tirih vsake lesene železnice. Nova fantastična pridobitev bo popestrila igro z vsemi lesenimi vlakci. Navdušila bo male strojevodje, ki bodo v zeleni lokomotivi dobili nov navdih za kreativno igro z s priljubljenimi otrškimi železnicami. 


Imenitnen električni vlakec Bigjigs predstavlja znamenito zeleno lokmotivo.


Ena najbolj znanih lokomotiv na svetu Flying Scotsman je bila zgrajena v Angliji davnega leta 1923. Bila je prva lokomotiva, ki je dosegla 100 km/h in je potovala po svetu. Sedaj pa je čas, da se nanjo priklopijo leseni vlakci, ki jih že imaš doma in se zopet zapelje naokoli. Bodisi samostojno ali z vagončki, pritrjenimi na magnetno sklopko. Razburljiva lokomotiva ima celo originalno barvo v slavnem odtenku Apple Green. 


Poženi otroški vlakec z električno lokomotivo.


Pritisneš na gumb in elektični vlak igrača ta baterijski bo začel teči vzdolž proge medtem, ko bo oddajal pristen zvok. Flying Scotsman je čudovito realističen dodatek k vsakemu kompletu lesene železnice! Čuču ... gremo otroški vlakci, po lesenih tirih naj stečejo domišljija, kreativnosti, zabava in učenje. Potrebujemo le še 2 x AAA baterijo in otroški vlaki se bodo odpeljlai z Letečim Škotom.


Združljiva lokomotiva, otroški vlakec in lesene železnice Bigjigs.


Magnetne spojke zagotavljajo združljivost Flying Scotmana z vsemi drugimi lokomotivami in vagončki in vozički v ponudbi Bigjigs lesenih železnic.. Tudi večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic je združljiva. Bigjigs Toys in Flying Scotsman predstavljata leseno kopijo otroškega vlakca izdelano po znamenitem vzorniku iz resničnega sveta železnice. Varna in kakovostna lesena igrača je izdelana v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. Otroški vlakec z lokomotivo Flaying Scotsman je popoln dodatek lesenim železnicam in vlakcem Bigjigs. Seveda se odlično ujame tudi z drugimi lesenimi železnicami in vlakci. Otroški vlak se s takšno imenitno lokomotivo zlahka zapodi naokrog veselim dogodivščinam naproti! Sestavi si svoj Bigjigs leseni vlakec in s svojimi najljubšimi potniki lahko hitro odbrziš po tvoji najljubši leseni železnici. Leteči Škot je stara in zanesljiva lokomotiva, ki nikoli ne zamuja.

Šifra izdelka: BJT306
EAN: 0691621093061

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČ

Bigjigs lesene železnice in vlakci so kompatibilni z vsemi drugimi priznanimi blagovnimi znamkami.

Leseni vlakci Bigjigs so izdelani iz visoko kakovostnih materialov izbranih iz odgvorno izbranih virov. Otroški vlaki so varne lesene igrače in priljubljene igrače za fante, ki bodo navdušile vsakega nadobudega malega strojevodjo. Lesene železnice in vlakci Bigjigs zpolnjujejo vse evropske varnostne standarde. Potniki na krov! Hitra imenitno obliokvana lokomotiva se bo pognala po lesenih tirih in kdor se ne vkrca takoj, ta bo čakal naslednji otroški vlak. Zato ne zamudi na vlak z električno lokomotivo, Čučuuu.... Že gremo!

Bigjigs igrača električna lokomotiva in veliko drugih dodatkov za lesene železnice Bigjigs otroku ponujajo vedno bolj zanimivo in pestro igro. Vlakci, lesene železnice in dodatki zapeljejo otroka v neskončne nove pustolovščina, odkritja in zabavna doživetja. 

Zabavno igranje za razvoj in znanje - Super igrače in darila za fante od 3. leta dalje!

Podrobnosti igrače:

  • Čudovita replika Letečega Škota.
  • Vlak na baterije.
  • Združljivo z večino drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic.
  • Dimenzije 3,5 cm D x 4,5 cm V x 13 cm Š.
  • Teža 0,07 kg.
  • Starost 3+

Mnenja Strank:

  • Imam 2-letnika in čez vikend je za rojstni dan vsako sekundo preživel z vlakom in bi lokomotivo 100 % priporočil.
  • Scotsman ima dober močan motor z zvoki.
  • Dober izdelek in po ugodni ceni. Vnuk ga božuje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Električni vlakec Flying Scotsman

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.