Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Lesena jajca

Bigjigs Toys
8.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

8,99 €
Quick overview:

Lesena kokošja jajca Bigjigs - Kot prava!


Lesena jajca v avtentičnem kartonu za shranjevanje jajc so kot nalašč za otroško trgovino ali otroško kuhinjo.

V kompletu lesene igrače, je šest lesenih jajc iz kakovostnega masivnega lesa, ki so idealne za igro vlog. Mali prodajalci ali kuharji jih brezskrbno prodajajo ali kuhajo z njimi jedi v svoji kuhinji.

3 rjava in 3 bela lesena jajca so dovolj za učenje malčka o kokošjih jajcih. Od kod prihaja naša hrana, kako izgledajo jajca in pomembnosti zdrave in uravnotežene prehrane za vse nas.

Odlično darilo in igrača za vse priložnosti, ki spodbuja domišljijsko igro vlog. Še posebej prav bodo prišla pred veliko nočjo, ko se pripravljajo velikonočna jajčka. Pa dober tek!

Šifra izdelka: BJ711
EAN: 0691621087114

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Lesena jajca Bigjigs v realističnem kartonu so odlična za igro vlog v otroški kuhinji in trgovini ali celo za uvod v učenje štetja. 6 lesenih jajc v rjavi in beli barvi bo v pomoč pri reševanju uganke od kod pridejo jajca in zakaj so ene bele in ene rjave? 

6 jajc iz trdnega lesa so shranjena v pravem kartonu. Bigjigs Lesena jajca so izdelana iz kakovostnih in odgovorno izbranih virov materiala. Velikost jajc 11 x 15,5 x 7 cm. Teža 0,2 kg.

Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Lesena jajca

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.