Bigjigs Toys

BIGJIGS Lesena železnica - Mostovi in ceste

Bigjigs Toys
89.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

89,99 €
Quick overview:

Uživaj v najboljšem setu lesena železnica, ki združuje železniški in cestni prometni sistem. All in one set Bigjigs!


Široka in prometna dvopasovnica teče pod železniškimi tiri seta lesena železnica Mostovi in ceste. Potniški vlakec z živo obarvanimi vagončki hiti na podeželje. Avtomobilčki čakajo na železniškem prehodu mimo hiteči vlakec, da odbrzi naprej po svojih tirih in se dvignejo zapornice. Nadvozi in mostovi, podeželje s hiškami, domače živali in krošnje dreves mimo katerih hiti vlakec lesene železnice Bigjigs. Ču, čuu ...

Zelo razvejana lesena železnica  Mostovi in ceste se dobro počuti na tleh sobe, večji mizi ali preprogi za igro. Proga je združljiva z drugimi lesenimi železnicami in na voljo je veliko dodatkov. Mladi železniški navdušenci jo lahko postavijo kakor želijo in sestavijo svoje železniško in cestno prometno vozlišče kakršno želijo!

Vsestransko uporabna in združljiva lesena železniška proga se odlično ujame z Bigjigs leseno železnico in z njo je združljiva tudi večina drugih blagovnih znamk. Odprta priložnost za gradnjo in sestavljanje različnih železnic in vlakcev ponuja neskončno možnosti za igro!

Bigjigs lesena železnica za otroke spodbuja kreativno in opisno razmišljanjerazvoj grobe in fine motorike. Otrok izboljšuje veščine ročnih spretnosti, sestavljanje je odlično za učenje reševanja nalog.

Lokomotiva, vagončki, avtomobilčki, most, cesta, nadvoz, razgibana železniška proga, stavbe, drevje, vaščani in živali. Skupno 80 igralnih kosov bo zaposlilo mlade ume in dolge ure igranja bodo minevale hitro kot blisk.

Šifra izdelka: BJT021
EAN: 0691621090213

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Najboljše iz obeh svetov cestnega in železniškega prometa prihaja z Bigjigs leseno železnico Mostovi in ceste. Velik komplet je sestavljen iz 80 igralnih kosov. Velikost 75 x 116 20 cm. Teža 4 kg. 

Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Lesena železnica - Mostovi in ceste

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.