Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Leseno sadje za rezanje

Bigjigs Toys
16.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,99 €
Quick overview:

Sočno in okusno - Odlična izbira lesenega sadja za rezanje Bigjigs! 


Leseno sadje za rezanje Bigjigs je moč natančno in skrbno narezati s pomočjo lesenega noža. Režemo in postrežemo ga na priloženem lesenem pladnju

Lesen zabojček je poln lesenega sadja in v njem boste našli banano, jabolko, hruško, pomarančo, jagodo, limono in melono.

Kakovostno izdelano in nagrajeno leseno sadje Bigjigs je zabaven učni pripomoček, ki spoznava otroka z delom v kuhinji. Uči ga o varnosti pri delu, od kod prihaja naša hrana in kako pripravljamo obroke. Otroka lahko s pomočjo lesenega sadja seznanimo tudi s pomembnostjo zdrave in uravnotežene prehrane za naše zdravje.

Odlična in kakovostna lesena igrača omogoča otroku različne igre vlog in je nepogrešljiva za vsako otroško kuhinjo ali trgovino. Rezanje lesenega sadja izboljša fino motoriko otrok in njihove ročne spretnosti.

IGRA, UČENJE, RAZVOJ! 


Šifra izdelka: BJ472
EAN: 0691621174722

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Leseno sadje za rezanje je zelo priljubljeno pri igri vlog. Ta ni zgolj navadna zabavna igra ampak je pomembna metoda iskustvenega učenja. Otrok se poglobljeno uči razumevati kako se opravlja določeno delo. Z igro vlog se otrok skozi igro uči spretnosti in delovnih navad. Nauči se tudi odgovornostirazvija empatijo in čustva. Odlična vaja rezanja spodbuja razvoj fine motorike.

Kakovosten igralni komplet lesenega sadja za rezanje Bigjigs vsebuje lesen zabojček, nož, desko in 7 kosov lesenega sadja za rezanje. Mere: 14,5 x 18 x 5 cm. Teža 0,38 kg. 

Primerno za otroke od 18. mesecev dalje!

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Leseno sadje za rezanje

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.