Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Natikanka Mavrica

Bigjigs Toys
14.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,99 €
Quick overview:

Kaj je manjše, kaj je večje? Katera je rumena in kakšna je zelena? Bigjigs Natikanka Mavrica ima vse odgovore!


Lesena natikanka je klasična otroška lesena igrača, s katero se otrok uči osnovnega razlikovanja med ena ali več in spodaj ali zgoraj. Spozna večje, manjše in uči se barve!

Natikanka Bigjigs Mavrica je nepogrešljiva navpična sestavljanka za učenje enostavnega štetja, primarnih barv in prepoznavanja velikosti. Otrok med igro s to preprosto leseno igračo razvija fino motorične spretnosti, krepi logično razmišljanje in izboljšuje koordinacijo roka-oko.

Pisani, svetlo obarvani leseni obroči Bigjigs natikanke, so ravno prav veliki in oblikovani tako, da omogočajo otroku enostaven oprijem. Med natikanjem na palčko, ti obročki ustvarjajo prijetne zvoke klikanja lesa, radi pa se tudi zakotalijo. Za optimalno varnost se lahko drog poravna s podstavkom ko je natikanka prazna.

Šifra izdelka: BB098
EAN: 0691621530986

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Natikanke so nujne in nepogrešljive lesene igrače za najmlajše. Otroka spodbudijo k zgodnjemu učenju skozi igro. Bigjigs natikanka Mavrica je najvišje kakovosti, izdelana iz materialov iz odovornih virov. Ustreza evropskim varnostnim standardom. Varna, poučna in zabavna lesena igrača Bigjigs Mavrica je primerna za igro otrok od 12. meseca dalje. Sestavljena je iz 9 živahno obarvanih kosov, ki pritegnejo zanimanje otroka in ga spodbudijo k igri. Velikost natikanke 9 x 9 x 17 cm. Teža 0,37 kg.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Natikanka Mavrica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.