Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Peščena ura za otroke 5 minut

Bigjigs Toys
14.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,99 €
Quick overview:

Varno oblikovana peščena ura za otroke 5 minut omogoča natančno opazovanje kako 'teče čas'!


5 minutna peščena ure za otroke  jasno prikazuje kako se zrnca peska mehko pretakajo iz enega konca na drugi konec peščene ure. S peščeno uro otrok dobi učinkovito vizalno predstavitev časa - kako teče in mineva.

Peščena ura 5 minut bo recimo primerna za merjenja časa, ki ga potrebujemo za hitri zajtrk ali jutranje oblačenje, ko se malce mudi v vrtec ali šolo. Peščena ura 5 minut pa bo ravno pravšnja za umivanje zobkov. Na voljo je tudi peščena ura 1 minuta, ki jo lahko uporabimo za različne igre in spodbujanje tekmovalnosti. 

Bigjigs peščena ura ima notranje steklo zaščiteno z nezlomljivo zaščito in njena neuničljiva zasnova omogoča varno igro za otroke vseh starosti. Otroci se lahko brezskrbno posvetijo igri s peščeno uro Bigjigs kjerkoli. Ura je odličen učni pripomoček, ki ga boste s pridom uporabili tako doma kot v učilnici.


S peščenimi urami za otroke Bigjigs postanejo tudi vsakodnevna opravila, kot so obuvanje, oblačenje, umivanje, ščetkanje zobkov ali zajtrkovanje še bolj zanimiva. Otrok bo z otroško peščeno uro dobil občutek za količino časa, ki je potrebna za določeno opravilo in abstraktni pojem časa bo veliko lažje razumel.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: BJE0005
EAN: 0691621590058

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Učenje ure
in časa je za otroke je precej zapletena naloga, ki lahko povzroči veliko ihte in hrupa. Še več kot dobra stara budilka ㋡. Ali tudi pri vas ne 'rata in ne rata'? Kako otroku razložiti, da imamo samo še 5 minut, da se obujemo in oblečemo? In kako naj otrok ve koliko oziroma kako dolgih je teh 5 minut? No, s peščeno uro za otroke Bigjigs bomo otroku na zelo preprost način približali količino in vrednost časa, ki ga potrebnega za določeno opravilo.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Bigjigs peščena ura za otroke je oblikovana in izdelana tako dobro, da je že skoraj neuničljiva. Varna in kakovostna igrača za učenje časa je zato odlična tudi za igro in učenje v vrtcih in nižjih razredih šole! Otroška peščena ura je idealna igrača za izboljšanje koncetracije otrok, zagotavlja fokus otroka pri izvajanju nalog in opravil in dela učenje zabavno. Velika in robustna peščena ura Bigjigs se odlično izkaže ko je potrebno časovno določiti vrstni red in zmanjša nepripravljenost otrok na sodelovanje pri izvajanju različnih opravil

Neuničljive peščene ure Bigjigs so varne in idealne za vse starosti! UČENJE S PEŠČENO URO JE ZABAVNO. S peščeno uro zagotovite fokus za opravljanje nalog in opravil!

Velikost: 7,2 x 7,2 x 16,5 cm. Teža 0,2 kg.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Peščena ura za otroke 5 minut

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.