Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Puzzle sestavljanke Zajčka

Bigjigs Toys
6.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

6,99 €
Quick overview:

Idiličen prizor puzzle sestavljanke z zajčkoma.


Bigjigs puzzle sestavljanke s prikupnimi prizori domačih živali. Očka zajec pozorno gleda svojega malega potomca zajčka. Ljubek prizor sestavljanke, ki odraža posebno vez med starši in otroci. Klasična zgodbica, ki je vedno dober navdih za nove in nove pripovedke

Priljubljena tema na kakovostno izdelani leseni sestavljanki Bigjigs, je tako priljubljena med malimi otroci, da je skoraj nujen del vsake otroške omare z igračami.

Bigjigs puzzle Konj in žrebiček je odličen primer klasike med lesenimi sestavljankami je popolna lesena igrača za igro, učenje in razvoj otroka od 2. leta dalje.

Šifra izdelka: BJ496
EAN: 0691621194966

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IZDELKA:

Lesene sestavljanke Bigjigs so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada in mu pomagajo priklicati besedo, ko prepozna oblikobarvo in sliko. Igra s sestavljankam razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije.

Na lesenih sestavljankah Bigjigs so slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost. Izdelane so iz visoko kakovostnih materialov v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. 16 kosov sestavljanke je idealne velikosti in oblike za enostaven prijem in igro z njimi. Velikost 18 x 18 x 1 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Puzzle sestavljanke Zajčka

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.