Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Steza za frnikole Lesena

Bigjigs Toys
44.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

44,99 €
Quick overview:

Kakovostna Steza za frnikole iz trdnega lesa Bigjigs je idealna lesena igrača za male ljubitelje spuščanja frnikol po zabavnih toboganih!


Steza za frnikole Bigjigs bo razveselila vsakega malega gradbinca od 3. leta dalje. Med grajenjem impresivne lesene steze za frnikole iz barvitih lesenih kock in natančno izdelanih lesenih tekalnih elementov za frnikole, se bo vsak zelo zabaval. Obenem se bo tudi skozi zabavno igro veliko naučil. To je univerzalno uporabna lesena igrača, ki je priljubljena tudi pri punčka. Spuščanja frnikol je trašno zabavna reč tako za fantke kot za punčke. In grajenje iz kock tudi. 


Proga za frnikole Bigigs se rada sestavlja na različne načine in pusti otroški domišljijo da poleti.


Lesena steza za frnikole Bigjigs je zabavna otroku tako za kreativno igro grajenja, kot za dinamično igro spuščanja frnikol. Sestavljanje živahno obarvanih kock in tekalnih elementov za frnikole na veliko različnih načinov otroka spodbudi h kreativnemu razmišljanju. Uči ga načrtovanja, spodbuja razvoj logike in ga uri v ročnih spretnostih. Med grajenjem različnih stez in igro s frnikolami mali arhitekti razvijajo fino motoriko, spretnosti veščin uporabe rok in koordinacijo-oko roka. 53 kakovostnih lesenih kosov gradnikov je dovolj, da sestaviš imenitno veliko leseno stezo za frikole. Postavi svoje frnikole na vrh tobogana in z veseljem glej, kako se odkotalijo navzdol!

Zabavno igranje za razvoj in znanje od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: BJ786
EAN: 0691621517864

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesena steza za frnikole BIgjigs je idealna lesena igrača za razvoj kreativnosti otroka od 3+

53 lepo obarvanih igralnih kosov iz trdnega lesa daje otroku dovolj gradnikov za sestavljane kot si želi. Možnosti grajenja so neskončne in kako zabavne bodo postavitve tobogančka za frnikole je prepuščeno otroški domišljiji. Po natančno izdelanih vodilih iz masivnega les se bodo steklene frnikole rade zapeljale. Hitro bodo očarale vsakega malega arhitekta, ki bo zelo ponosen na vsako svojo novo arhitekturno mojstrovino. Večbarven potiska lesenih kock omogoča ustvarjanje zabavnih dizajnov. Igra z leseno stezo za za frnikole Bigjigs daje otroku fantastičen način za razvoj ročnih spretnosti in ustvarjalnosti. Prav tako vidno-prostorske intelegence in uči ga osnovnih fizikalnih zakonitosti kot sta pospešek in gravitacija

  • Popoln komplet za grajenje lesene steze za frnikole je iz kakovostnega lesa iz odgovorno pridobljenih virov.
  • Obarvano z otroku prijaznimi barvami
  • Vse lesene igrače Bigjigs os popolnoma varne za igro in v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi.
  • 53 delna lesena steza za frnikole.
  • Tekalni elementi 3,5 cm  x 20 cm  x 3,5 cm.
  • Teža 2,06 kg. 
  • Starost 3 leta +

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Steza za frnikole Lesena

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.