Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Vtikanka z vrvico - veliki set

Bigjigs Toys
19.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Lesena vtikanka z vrvico za izdelavo ljubkih verižic in zapestnic - Veliki set!


Bigjigs vtikanka z vervico bo spodbudila male izdelovalce nakita, da vsem pokažejo svoje talente! Čudovita kolekcija živahno obarvanih lesenih likov za vtikanje na vrvico je pripravljena za izdelavo tematsko različnih in enkratnih verižic ali zapestnic. 

Vtikanke so milo rečeno perfektna igrača za razvoj fine motorike otrok. Spodbujajo otroško ustvarjalnost in domišljijo. Privlačna igra vtikanja lesenih podobic na vrvico in izdelovanja unikatnih verižic bo razburila domišljijo in kreativnost otrok bo cvetela.

Velika posoda svetlih, lepo obarvanih lesenih likov vtikanke z vrvico Bigjigs je ravno tako dobra za zabavo kot za učenje. Ustvarjalni set vsebuje 90 likov in 5 vrvic.

ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE.

Za otroke od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: BJ662
EAN: 0691621236628

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Lesena vtikanka
z vrvico Bigjigs Veliki set je nujna razvojna igrača za malega otroka. Motorična spretnost rok je v največji meri odvisna od uporabe prstov in dlani. Če otrok nima igrač, ki spodbujajo uporabo drobnih gibov prstov in dlanibodite prepričani, da si dolgo ne bo znal zavezati niti lastnih čevljev!

Natikanje lesenih kroglic na vrvico je malemu otroku zabaven izziv, ki se ga rad loti. Uživa v sestavljanju in nizanju elementov iz katerih nenadoma nastane nova igrača. Takšna, ki jo je sam izdelal

Vtikanka je ustvarjalna igrača z razvojnim učinkom, ki ga ne smemo zanemariti. Preprosta, kakovostna igrača z visokim igralnim učinkomFina motorika, povezava oko - roka, razvoj logičnega razmišljanja in spodbujanje ustvarjalnosti so nagrade za igro z njo.

Vtikanka Bigjigs je izdelana iz visoko-kakovostnih materialov iz odgovorno izbranih virov po evropskih varnostnih standardih!

Teža  0.35 kg, velikost posode 13 x 13 x 12 cm. 

Opozorila! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Vtikanka z vrvico - veliki set

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.