Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Krede Jajčke

Bigjigs Toys
4.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

4,99 €
Quick overview:

Izjemno prikupne krede v obliki pravih jajčk in 6 čudovitih pastelnih barvah Bigjigs!


Nadvse inovativno oblikovane krede za otroke v obliki jajčk bodo poskrbele za kopico začudenih pogledov in navdušenja. 6 imenitnih kred, lično shranjenih v pravi embalaži za jajčka je super zabaven likovni pripomoček za kreativno ustvarjanje. S kredami Jajčka Bigjigs dobite eye-cather, ki nikjer ne bo ostal neopažen. 

Zabavna barvna Jajčka so talne krede, ki se odlično spoznajo na risanje po katerikoli talni površini, gladki ali bolj grobi. Mali roki dajo odličen oprijem in na risalni površini puščajo sledi kot to počnejo prave krede.

Barvne krede za risanje se zlepa ne ustrašijo nobene zunanje površine in obožujejo risanje in slikanje po različnih podlagah. Pastelne krede v šestih prikupnih pastelnih barvah; rumeni, zeleni, oranžni, roza, vijolični in modri dajejo pravo barvno vzpodbudo kreativni igri.

Čokate krede za asfalt, beton, slikanje po kamenju in risanje in barvanje po  tabli, če želite. Kakorkoli in kjerkoli ste vzemite jih v roke, rišite in ustvarjajte s kredami Bigjigs Jajčka kot vam srce poželi. 

Imenitnih kred Bigjigs Jajčka se bo vsakdo razsveselil, zato boste z ljubkimi 6 kredami v jajčnem kartonu zagotovo razsveselili vsakega malega umetniškega zanesenjaka. Odlično darilo!

Starost 3+

Šifra izdelka: 32015
EAN: 0691621800157

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Z Bigjigs kredami Jajčka dobite atraktiven likovni pripomoček za kreativno ustvarjanje na asfaltu in drugje. Shranjene v praktični škatlici za jajca so še posebej zanimive in priročne. Z zabavnimi kredami se takoj odpravite na dvorišče in narišite priljubljeno igro ristanc ali katerkoli reč želite. Otroške igre s kredo na asfaltu so že ves čas priljubljene in za njih nikoli ne zmanjka novih domislic. 

Top grafiti in ustvarjalne igre za  vse najmlajše artiste - Krede za asfalt Bigjigs.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Krede Jajčke

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.