Več pogledov

Collecta

COLLECTA Mini figurice živali Dinozavri 2

Collecta
18.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

18,99 €
Quick overview:

Jurski park pri vas doma - Figurice živali Collecta.


Strašni dinozavri iz zbirke figuric Collecta-a so predvsem strašno zanimivi.


Uživajte in igrajte se v svojem lastnem malem Jurskem parku prazgodovinskih živali - dinozavrov. Podrobno izdelane figurice živali Collecta so natančno in realistično izdelane z najdrobnejšimi detajli vseh teh strašljivo velikih živali. Nobena druga skupina kopenskih živali se dinozavrom po velikosti ni nikoli niti malo približala!

Zelo priročne figurice dinozavrov so shranjene v škatlici, ki je enostavna za prenašanje in jo lahko vzamete s seboj kamorkoli. Igrajte se svojim mini živalski svetom kjerkoli ste.

Živali iz zbirke Collecta so idealen igralni dodatek k vašim najljubšim senzoričnim materialom. Vodne kroglice, plastelin, obarvan riž, fižol, kamenčki ali karkoli že uporabljate, se odlično vključi v igro. 

Figurice veličastnih dinozavrov bodo seveda zabavna družba otroku v času raziskovalne igre prazgodovine, planeta zemlje in njenih najbolj divjih prostranstev izpred 100 milijonov in več let. 'Divja' zabava in igra v daljnem pozabljenem svetu je z mini figuricami strašanskih živali pravo doživetje. Pričarajte resnično divjo prazgodovino. Napeto in razburljivo življenje vaših veličastnih dinozavrov bo popestrilo igro s figuricami živali in jo spremenilo v čudovito zabavo na neskončno 'oddaljenem' planetu.

Šifra izdelka: 3389102
EAN: 4892900011028

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Poslanstvo Collecte je ustvaranje naravnega sveta v miniaturi. Natančno izdelane figurice živali z vsemi najmanjšimi podrobnostmi, realistično upodabljajo prave živali.

Vse živali so ročno oblikovane po najvišjih standardih, kiparstva, barvanja in kar je najpomembnejše izdelave. S figuricami živali Collecta vam je dostopen vaš lasten svet narave v miniaturi. Domače živali, divje živali, morske živali in vedno priljubljeni dinozavri. Izberite nekaj iz čudovite kolekcijske zbirke živali Collecta. Odlične so za izbirčne zbiratelje in za vse otroke od 3. leta dalje.

Set živali Afriška divjina vsebuje 12 podrobno oblikovanih živali iz prazgodovine DINOZAVROV:

 • Velociraptor,
 • Spinoaurus,
 • Torosaurus,
 • Brachiosurus,
 • Ankylosaurus,
 • Quetzalcoatlus,
 • Amargasaurus,
 • Gigantosaurus,
 • Liopleurodon,
 • Apatosaurus.


Velikost embalaže: 27 cm x 4,2 cm

Opozorila! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let! Majhni deli! Nevarnost zadušitve zaradi tujka!

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Collecta

  Dodajte oceno in komentar

  Napišite svoj komentar

  Napisali boste komentar za: COLLECTA Mini figurice živali Dinozavri 2

  Kako ste ocenili izdelek? *

  Ocena
  0/5
  X
  Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.