Več pogledov

Eitech

EITECH Avtomobilček Štirikolesnik

Eitech
13.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,90 €
Quick overview:

Perfekten konstrukcijski set za začetnike, ki želijo nabrusiti svoje prve inženirske veščine!


Sestavi si sam svoj  avtomobilček štirikolesnik in se zapelji z njim v hribe na ture avanture! Kovinski, konstrukcijski set za sestavljanje vozil Eitech - Mladi inženirji bodo navdušeni!


Kovinska sestavljanka z več kot 63 deli otroku omogoča, da sestavi vsaj dva različna modela vozil! Med seboj zamenljivi deli iz nerjavečega jekla puščajo domišljiji odprto pot. Samo od malih inženirjev je odvisno kakšen model vozila bodo želeli sestaviti!


Sestavljaj s pravim orodjem in se zabavaj z Eitech konstrukcijskimi setom za otroke avtomobilček Štirikolesnik ATV. Popolnoma funkcionalni ATV avtomobilčki, ki jih sestavimo iz seta imajo dobro vrteča kolesa in pregibne sklope, ki simulirajo vožnjo pravega štirikolesnika in učijo otroka osnov mehaničnih principov!


Za popolno igro je kompletu dodano pravo mini orodje, s katerim bo otrok med sestavljanjem izdatno razvijal fino motoriko. Priložena ilustrirana navodila vodijo mlade inženirje, da po korakih sami sestavijo vsakega od vsaj dveh ATV vozil. Med kreativno igro z Eitech sestavljanko se otrok uči načrtovanja, osnovnih konstrukcijskih principov in razvija domišljijo.


Priljubljene konstrukcijske igrače za fante se izkažejo tudi kot zabavne in poučne igrače za deklice. So odlična darila za otroke od 8. leta dalje.


Zabavno igranje za razvoj in znanje!

Šifra izdelka: 00063
EAN: 4012854000637

Priporočeno za starost: Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Inovativno oblikovani in kakovostni konstrukcijski seti Eitech so izdelani v Nemčiji. Zasnovani za spodbujanje razvoja motoričnih spretnosti in kreativnosti otrok so Eitech seti STEM igrače, ki učijo otroke znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike. MADE IN GERMANY.

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Medtem, ko otroci uživajo v grajenju različnih atraktivnih modelov iz konstrukcijskega seta Eitech, se učijo pomembnih veščin, kot so potrpljenje, organiziranost, usklajenost, kako brati navodila in načrtovati po korakih. Razvijaj tri-dimenzionalno razmišljanje, spodbujaj razvoj kreativnosti, veščine učenja in zabavno igranje!

Dodatne informacije

Proizvajalec Eitech

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EITECH Avtomobilček Štirikolesnik

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.