Več pogledov

Fat Brain Toys

FAT BRAIN TOYS Aktivnostna kocka Quubi

Fat Brain Toys
17.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Že ob prvem pogledu na igrače za dojenčke Fat Brain Toys kar zacvetiš od radosti!


Elastična aktivnostna kocka Quubi z vrtečimi dodatki je prava za stiskanje, metanje, mahanje in ropotanje z njo. Zelo dobro se jo da tudi gristi in z njo pomiriti vnete dlesni. Predvsem pa je to odličen primerek razvojne igrače, ki zna potešiti veliko radovednosti. Dojenček jo z veseljem preučuje in elastične povezave kocke mu omogočajo počenjati nešteto vragolij z zabavnim Quubi-jem! 


Med naše najboljše igrače za dojenčke 6 mesecev je prišel še atraktivni Quubi!


Enkratno oblikovana taktilna kocka ameriških Fat Brain Toys je opogumlja dojenčka k novemu senzoričnemu raziskovanju. Spravlja ga v dobro voljo in igra s Quubi kocko ga spravlja v gibanje. To pa je za dojenčka najpomembneje. Pravočasen razvoj grobe motorike je predpogoj za uspešen razvoj vseh drugih sposobnosti in veščin otroka. Taktilni razvoj otroka in senzorično učenje gresta s Quubi-jem z roko v roki. Zabavno vpete stranice kocke z elastičimi trakovi omogočajo preprosto manipulacijo z malimi rokami. 


Če se sprašuješ kakšne so videti res pametne igrače za najmlajše otroke si oglej Quubi! 


Senzorična fascinacija dinamične kocke za dojenčke dobi še dodaten zagon s teksturiranimi gumijastimi kroglicami. Vrtljivi obročki živahnih barv in različnih tekstur ki se vrtijo in drsijo  v vse smeri so magnet za prste in oči. Visko taktilnost je izzivalna za otip, ugriz in živahne barve kar razširijo oči dojenčka. Quubi je popolna igrača za taktilni razvoj. Pograbi vso pozornost dojenčka in ga zadrži ob igri. Dojenček preprosto ne more nehati raziskovati in se igrati. Ja, Quubi je pametna igrača za otroka. Poleg tega je popolnoma varen za igro, zdržljiv in in izdelan iz materialov najvišje kakovosti.

Quubi je popolna igrača za dojenčke od 6. meseca dalje in varen za igro od 0+. Ne zamudi ga!

Šifra izdelka: 811802026828
EAN: 0811802026828

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Quubi je privlačna aktivnostna kocka za dojenčke, ki spodbuja senzoričen razvoj in taktilno raziskovovanje dojenčka. Varen je za igro od 0+ in nujen za dojenčka od 6. meseca dalje. Edinstveno oblikovana taktilna kocka je varna igrača izdelana iz materialov najvišje kakovosti.

Podrobnosti igrače:

  • EDINSTVENA TAKTILNA KOCKA spodbuja dojenčka in malčka k nenehnemu raziskovanju
  • ELASTIČNO POVEZANE STRANICE se upogibajo na vse strani in imajo vpete taktilne kroglice z gumijasto teksturo
  • POPOLNA IGRAČA za 6m+ je trpežna, popolnoma preizkušena in varna
  • SPODBUJA  RAZVOJ IN UČENJE dojenčka. Senzoričen, taktilen in fino motoričen razvoj. Otroka spravlja v gibanje - razvoj grobe motorike.
  • Velikost 102 x 102 x 102 mm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Fat Brain Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: FAT BRAIN TOYS Aktivnostna kocka Quubi

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.