Več pogledov

Fat Brain Toys

FAT BRAIN TOYS Sensory Rollers

Fat Brain Toys
20.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

20,95 €
Quick overview:

Boom! Sensory Rollers igrače za dojenčke so prave senzorične bombice! 


Kotali, mečiodbijaj in premetavaj senzorične žogice Sensory Rollers! Vsaka od treh silikonskih žog je oblikovana tako, da očara oči in razvname domišljijo.

Med najboljše igrače za dojenčke 6 mesecev so se prikotalile edinstveno oblikovane žogice. Ročice dojenčkov jih refleksno pograbijo, držijo in raziskujejo njihovo fascinantno tteksturo.

Senzorična poslastica, ki jo je pripravil Fat Brain Toys sodi med najboljše razvojne igrače za 1 leto starega otroka. Brez tako dobro izdelanih igrač za dojenčka si mi preprosto ne znamo več predstavljati kakovostno urejenega igralnega okolja za najmlajše. 


Top izbrane igrače za dojenčke 3 mesece starosti imajo veliko skrivnosti. Dojenčki jih radi odkrivajo in v igri z njimi neznansko uživajo. Navdušen um najmlajših bo med igro s čudovitimi igračami za dojenčke Sensory Rollers umirjeno nihal med radovednostjo in čudenjem.


Ali so žogice senzorične ali glasbene igrače za dojenčke? Odgovor je skrit v žogicah in dojenček ga bo slišal med igro. Tako je! Senzorične žogice se tudi očarljivo oglašajo saj imajo v sebi skrite zvončke. Popolna senzorična igrača Sensorry Rollers bo razsveselila tudi mala ušeska. Ljubko zvončkljanje skritih zvončkov bo povzročilo še večjo radovednost in navdušenje. 

Popestrite in oživite z najboljšimi igračami za dojenčke Fat Brain Toys, zgodnje otroške odprave v čudoviti svet raziskovanja in odkrivanja sveta, ki jih obdaja. 

Šifra izdelka: 811802021885
EAN: 0811802021885

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Senzorične žogice se rade kotalijo, odbijajo in premetavajo. Izjemno kakovosten silikon žogic je neubranljivo privlačen za prste in roke dojenčkov in malčkov rade sežejo po zelo kakovostni igrači. Barve, dotik, zvoki, teža žogic in inovativno teksturiranje površine, jih dela eno najboljših igrač za dojenčke. Funkcionalnost in uporabnost se kaže na vseh nivojih igre. Uporabne so tudi kot grizalo za pomirjanje vnetih dlesni dojenčka.

Razvojni učinki senzoričnih žogic za dojenčke in malčke Sensory Rollers:

  • Bogate teksture spodbujajo razvoj otipa in fine motorike
  • Živahne barve so odlične za razvoj vid
  • Zvončki spodbudno vplivajo na razvoj sluha
  • Kotaljenje, odbijanje in metanje služi razvoju grobe motorike. 
  • Nežen silikon pomirja dlesni
  • Igra z žogicami spodbuja otroka h aktivnosti in ga obenem pomirja

Set treh žogic predstavlja popolno igračo za dojenčke od 3 do 12 meseca starosti. Tudi malčki od 1. do 2. leta jo bodo zelo radi in s pridom uporabljali za igro, ki koristi razvoju. Vsaka krogla ima 2 različni tekstruri in skrite zvončke. Zelena, modra in oranžna senzorična žoga. Izdelano iz silikona iz prehrambene industrije.

 

Dodatne informacije

Proizvajalec Fat Brain Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: FAT BRAIN TOYS Sensory Rollers

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.