Folkmanis®

S Folkmanis lutkami boste dobili obilo divje zabave v odprtem domišljijskem svetu, varnem za vsakogar. Divjina je dosegljiva na konicah prstov in sanje oživijo skozi igro domišljije.

Prikaži več

Najinovativnejši kreativni izdelovalec ročnih in naprstnih lutk na svetu Folkmanis verjame, da je domišljija ključ do zdravega otroštva. Domišljija spodbuja k igri in razvija veščine, nujne za razvoj otroka!

Leta 1976 se je pričel hiter razvoj podjetja, katerega specialnost je izdelovanje najljubkejših ročnih in naprstnih lutk, kar jih premore trg. Z veliko predanostjo delu izdelujejo lutke 39 let in na trgu je preko 200 realistično oblikovanih lutk, ki ogrevajo srca otrok in odraslih po vsem svetu.

Uspeh, ki ga žanjejo Folkmanis lutke, enostavno ponazori dejstvo, da ko pride do tradicionalne otroške igre z neskončnimi domišljijskimi vzorci ugotovimo, da so preproste igrače tiste najbolj zdrave, ki jih lahko kupimo otroku.

Vsestransko nagrajene lutke Folkmanis so navdih za kreativnost, spodbujajo interakcijo in učijo fino motoričnih veščin. So pomoč pri razvoju zgodnjih jezikovnih sposobnosti in postanejo otrokov ljubeči zaklad, ki ga hranijo skozi leta.

1 izdelkov

1 izdelkov

Show More Products