Galt

Galt so kakovostne, razvojne in kreativne igrače za dojenčke, malčke in večje otroke!

Barvite in otrokom privlačne Galt igrače navdihujejo že najmlajše za učenje skozi igro. Ker so zabavne za igro, barvite in domiselno oblikovane takoj pritegnejo pozornost otroka. Podpirajo vsa področja otrokovega razvoja od novorojenčka dalje.

Ta želi med prvo igro s pomočjo dobro izbrane igrače za dojenčke raziskovati teksture in zvoke. Inovativnega oblikovanja tem igračam ne manjka saj stoji za njimi 180 let tradicije. Generacije otrok so zrastle s temi igračami in danes je veliko odraslih, ki so se nekoč igrali z njimi kot otroci postalo to kar so si želeli. Od ambicioznega znanstvenika, zdravnika, umetnika do gradbinca, voznika, kuharja ali karkoli že. Igra z obdobju primernimi igračami omogoča otroku spoznavanje sebe, okolja in ustvarja povezavo med njima. To so igrače za otroke vseh starostnih obdobij, ki rastejo z njimi, gradijo njihova znanja, spoznanje in skrbijo za motorični razvoj.

Vse igrače angleškega proizvajalca so skladne s predpisi ali presegajo veljavne varnostne predpise za igrače (predvsem BS EN71 in HD271/BS EN50088). Vse imajo oznako CE in oznako Lion BS5665 za vaše popolno zagotovilo kakovosti.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 22

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 22

Stran:
  1. 1
  2. 2