Več pogledov

Goki

GOKI Glasbena skrinjica Balerina

Goki
29.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

29,99 €
Quick overview:

Očarljiva glasbena skrinjica z Balerino in melodijo Labodje jezero!


Čudovita glasbena skrinjica Balerina z nežnimi zvoki melodije Labodje jezero in ljubko baletko je pravi must have za vse male balerine.

Imenitno oblazinjena glasbena skrinjica za otroke Goki Balerina je dobro opremljena z velikim spodnjim predalom, ogledalom in lepo razporejenimi prostorčki za nakit

Lepo dekorirana glasbena skrinjica za nakit Balerina je dodatek, ki ne sme manjkati v nobeni dekliški sobici.

Prikupno ilustrirana glasbena skrinjica z baletko, njena ljubka notranjost in nežna melodija Labodje jezero bo očarala vsako deklico.

Glasbena skrinjica Baletka je ljubka in uporabna igrača, ki bo lepo okrasila dekliško sobo. Zagotovo bo našla tudi prav posebno mesto v otroškem srcu.

Šifra izdelka: 15545
EAN: 4013594155458

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Material: karton
Velikost: 19 x 11,5 x 9,8 cm
Teža: 0,6 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Glasbena skrinjica Balerina

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.