Več pogledov

Goki

GOKI Igrača na vrvici Polž

Goki
18.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

18,50 €
Quick overview:

A pull-along Polž - igrača na vrvici za vlečenje, ki izpolni najvišje zahteve!


Igrača na vrvici za vlečenje Goki Polž je najboljši prijatelj vsakemu malčku. Učenje hoje naredi veliko bolj zabavno in z dobrim prijateljem ob sebi je vse lažje. Lesene igrače za vlečenje Goki spodbujajo motorični razvoj otroka in usklajenost gibov.


Vlečne igrače Goki so funkcionalno oblikovane in ljubeče izdelane z veliki deležem ročne izdelave.


V otroški razvoj usmerjena igralna vrednost, varni materiali, sodoben dizajn in priljubljene barve so razlogi, ki Stonogo uvrščajo v sam vrh najboljših vlečnih igrač Vlečna igrača na vrvici Goki Polž ima zelo premišljeno barvno zasnovo, ki zagotavlja odličen vizualni učinek vrtečih se diskov. Lesene kroglice ob vrtenju oddajajo prijeten zvok. Lesen Polžek za vlečenje je popolnoma zanesljiv spremljevalec prvih otroških potepov. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 1. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 54900
EAN: 4013594549004

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

Velikost: 15,5 x 9 x 11,5 cm

Teža: 0,38 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Igrača na vrvici Polž

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.