Več pogledov

Goki

GOKI Kalejdoskop Pirati

Goki
8.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

8,95 €
Quick overview:

Raztegljiv kovinski kalejdoskop za male pirate in piratke!


Goki Kalejdoskop je atraktivna in zimzelena senzorična igrača za otroke. Vsebina kalejdoskopa je napolnjena s pisanimi morskimi zvezdami in školjkami iz akrila, ki ustvarjajo čarobno privlačno in pravo gusarsko vzdušje.


Piratski kalejdoskopi so igrače za fante, ki jih piratje od 3. leta dalje že kar morajo imeti!


To je čarobna klasična igrača, ki deluje kot mali pravi mali čudež. Z vrtenjem kalejdoskopa se otroku na skrivnosten način prikazujejo neskončni pisani vzorci. Kar težko verjameš lastnim očem, ko gledaš skozi leče in zrcala priljubljene optične igrače. Lepo oblikovan kaleidoskop je arhaična igrača in deluje kot, da je priletel v časovnem stroju naravnost iz preteklosti. Čudovita igra svetlobe, ki se ujame in igra z liki v kalejdoskopu Scratch Vesolje odpira nove dimenzije domišljije. Je digitalna igrača iz preteklosti s katero se odpraviš na potep skozi vesolje. Potuj po svetovnih morjih in  z vrtljivo glavo spreminjaj barve in oblike svojega lastnega malega gusarskega sveta. 

Zasanjane misli, ki jih poganja domišljija te bodo zapeljale v čudoviti domišljijski svet. Oddaljen in takšen kot ga še nisi videl! Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 60861
EAN: 4013594608619

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Kaj je Kalejdoskop? To je optični instrument z dvema ali več odsevnimi površinami ogledaloma, nagnjenim drug proti drugim pod kotom. Tako, da med gledanjem skozenj vidimo enega ali več predmetov kot simetričen vzorec zaradi ponavljajočega se odseva. Reflektorji so običajno zaprti v cev, ki na enem koncu pogosto vsebuje celico z obarvanimi kosi stekla ali drugimi prozornimi in neprozornimi materiali, ki se med vrtenjem odražajo v gledanem vzorcu. Vrtenje povzroči gibanje materialov, kar ima za posledico stalno spreminjajoč se vzorce. In to je tista magična privlačnost ene najstaejše in najbolj priljubljene senzorične igrače.

Podorbnosti igrače:

  • Velikost kalejoskopa 19,3 cm ∅: 4,4 cm.
  • Teža 0,145 kg.
  • Teleskopsko raztegljiv kalejdskop s piratskimi motivi daje navdih za pravo gusarsko igro vlog.
  • Material: kovina.
  • Priporočena starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Kalejdoskop Pirati

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.