Več pogledov

Goki

GOKI Lesene kocke Colourful - ZADNJI KOSI

Goki
41.993 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 59,99 €

Akcijska cena 41,99 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 41,99 €
Quick overview:

Vrhunske lesene kocke Goki Colourful iz nove linije Evolution za novo evolucijo igre!


Kar 200 lesenih gradnikov v mavričnih barvah prinaša novo dimenzijo igre za ustvarjanje čarobnega svetu kot ga še nisi videl-a. Ročno izdelane lesene kocke iz masivnega javorjevega lesa so kreacija marljivih evropskih mojstrov. Čudovite, svetlo obarvane lesene kocke  iz nove linije Evolution, lahko sestavljaš, zlagaš, razvrščaš in se z njimi igraš na nešteto ustvarjalnih načinov! Igra z njimi je fascinantno kreativna in super poživilo za otroško domišljijo, ki spodbuja prosto igro.

Goki Evolution so lesene igrače najvišje kakovosti izdelane iz masivnega lesa javorja, ki prinašajo veliko nove igrivosti. Me zabavnim igranjem se učiš barv, velikosti, razmerij in zaporedij. Z lesenimi kockami Goki Colourful bodo mali kreativni graditelji  od 3. leta sestavljali svoje lastne čarobne svetove. Ob tem bodo neizmerno užival v prosti igri kjer ni nobenih omejitev za domišljijo.

200 ljubeče izdelanih in oblikovanih lesenih gradnikov v mavričnih barvah se kreativno sestavlja na neštete različne načine. Colourful so lesene igrače montessori, ki predstavljajo za otroka ogromno število gradnikov. 200 lesenih kock je dovolj, da z njimi  zgradiš in sestavljaš kar ti srce poželi. Goki Evolution lesene igrače za mlajše in večje otroke, zagotavljajo otroku od 3. leta dalje senzoričen material za igro, ki mu daje veliko taktilne in vizualne spodbude za igro polno veselja.

200 lesenih gradnikov je dovolj za veliko gradnje. Če dodaš liniji Evolution še druge enako vrhunske lesene igrače kot so Grimm's lesene grače dobiš ogromne nove razsežnosti za igro!

Šifra izdelka: 58470
EAN: 4013594584708

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Goki je izdelal posebno linijo lesenih igrač Evolution. Evolution je tako dober kot so to lahko le najboljši! To so lesene igrače za otroke, ki imajo veliko veselja pri oblikovanju in preizkušanju novih stvari. Evolucija pomeni razvoj, ustvarja raznolikost in se nikoli ne ustavi. Lesene igrače za najmlajše so težko boljše kot so te lesene kocke za sestavljanje in ustvarjanje. Popolne lesene igrače montessori za malčke od 3. leta dalje bodo navdušile male, velike otroke in starše.

Lesene kocke Goki EVOLUTION so tiste vrste lesene igrače, ki ti ponudijo igro, ki vedno poteka in se nikoli ne ustavi!

V vsaki otroški sobi je doma igra, ki spodbuja razvoj otroka. Če so otroku na voljo tudi takšne kakovostne lesene igrače za prosto igro, izdelane iz izbranih kosov kakovostnega lesa, z ekskluzivno harmonično usklajeno barvno shemo, najboljšo izdelavo in najvišjim varnostnim standardom, dajo razvoju zagotovo ogromno vzpodbudo! 

Goki Evolution pomeni odgovorno, visokokakovostno izdelane lesene igrače. Z ljubeznijo oblikovana igrača ponuja otroku prijazno igralno vrednost. Evropski les, uporabljen za izdelavo lesene igrače za najmlajše, dojenčke, malčke in večje otroke prihaja iz trajnostnega gozdarstva in je barvan z  ekološkimi barvami na vodni osnovi.

Dobro je vedeti:

  • Goki Evolution so v kategoriji najboljših lesenih igrač na svetu. So vrhunske lesene igrače montessori za odprto - prosto igro.
  • Gradniki iz linije Evolution ne sklepajo kompromisov. So vrhunsko taktilni, imajo naravno zrnato površina lesa, ki nudi najboljši oprijem.
  • Za Evolution lesene igrače se uporablja le najboljši javorjev les iz trajnostnega gozdarstva
  • Colourful lesne kocke se ade združijo z ajboljšimi kot so Grimm's in drugi. Dajejo neskončne možnosti za igro z drugimi igračami in dodatki.
  • Dimenzije lesenih kock 10,5 x 2,1 cm.
  • Nestrukturirane lesene kocke za sestavljanje in ustvarjanje 200 kosov.
  • Lesene igrače in kocke za otroke 2+
  • Izdelano v Evropi.
  • Priporočena starost: 3+
  • Izdelano v Evropi.

Dodatne informacije

ProizvajalecGoki

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Superca!
Napisal/-a Ninočka
11. marec 2024 19.57.12 CET

Les je takšen kot pri Grimmsovih igračah. Zelo veliko letvic je zelo uporabno za grajenje vsega. Superca! Hvala za popust :)

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Lesene kocke Colourful - ZADNJI KOSI

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.