Več pogledov

Goki

GOKI Štampiljke za otroke Divje živali

Goki
9.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,99 €
Quick overview:

Imenitne in vedno zabavne štampiljke za otroke Goki Divje živali!


Lesene otroške štampiljke Goki so tako dobro oblikovane, da jih bodo vsi ljubitelji živali in seveda otroške štampiljke hoteli imeti. Osem divjih živali se bo z veseljem bohotilo na poštempljanem papirju. Vesela igra, ki jo imajo otroci tako radi bo oživeli izpod vedno zabavnih štampiljk.

Štampiljke za otroke so zimzelena igrača,  ki nikoli ne izgubi svoje priljubljenosti pri otrocih. Štampljanje je sila zabavno in v bogato opremljenem kompletu je  8 štampiljk z liki divijih živali in blazinico za štampiljke v štirih barvah. Vse skupaj je spravljeno v lični posodi in z imenitnimi štampiljkami za otroke Goki Živali se lahko odpravite kamor hočete. 

Vedno priljublje otroške štampiljke so igrača, ki vedno razsveseli. Lesenih štampiljk za otroke Goki Živali se bo tako vsakdo razsveselil in če še ne veste kaj bi podarili vam povemo mi. Štampiljke! Zagotovo boste videli srečenega otroka, ki bo z veseljem štempljal kadarkoli mu boste to omogočili.

Starost 3+

Šifra izdelka: 15499
EAN: 4013594154994

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Dimenzije lesenih štampiljk za otroke Goki Živali 2,9 x 2,2 cm. Teža štampiljk 0,11 kg. 9 kosov v kompletu. 8 štampiljk + blazinica za štemnpljanje v štirih barvah. Material les.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Štampiljke za otroke Divje živali

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.