Več pogledov

Goki

GOKI Vstavljanka barve in liki

Goki
10.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

10,95 €
Quick overview:

Natančna barvna uskaljenost vstavljanke Barve in liki, omogoča popolno igro razvrščanja!


Visoka igralna privlačnost in velik razvojni učinek lesene vstavljanke Barve in liki tvorita učinkovito kombinacijo za uspešno igračo.


Zabavni leseni liki vstavljanke Goki Sortirnik so ravno prav veliki in tako privlačno pobarvani, da jih malček rad zagrabi v roko. 


Za enoletnega malčka je razvrščanje igra, ki mu bo prinesla veliko zabavnih uric igre. Razvrščanje in vstavljanje različnih likov po velikosti in barvi spodbudi že malega otroka h konstruktivnemu razmišljanju.


Privlačna vstavljanka je preprosta in izdelana po principu montessori pedagogike.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 12.meseca dalje!

Šifra izdelka: 58753
EAN: 4013594587532

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesene vstavljanke Goki so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada in mu pomagajo priklicati besedo, ko prepozna obliko, barvo in sliko. Igra z vstavljanko razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije.

Na lesenih vstavljankah Goki so slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost. Izdelane so iz visoko kakovostnih materialov v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. Kosi vstavljanke so idealne velikosti, debeline in oblike za enostaven prijem in igro z njimi.

Vstavljanka Sortirnik je odličen primer klasike med lesenimi vstavljankami in je popolna lesena igrača za igro, učenje in razvoj otroka od 12. meseca dalje.

Dimenzije: 15 x 15 x 3,7 cm, teža 0.24 kg, 9 kosov.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Vstavljanka barve in liki

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.