Več pogledov

Goki

GOKI Vstavljanka Traktor

Goki
8.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

8,95 €
Quick overview:

Goki vstavljanka za najmlajše s prikupnim traktorčkom v svetlih in živih barvah!  


Olala, kakšen traktor in lesena vstavljanka z veliko smisla za podrobnosti! Goki je izdelal leseno igračo vstavljanko Traktor, ki je kot nalašč za vstop v svet puzzle. Rdeč traktor ima vse kar potrebuje, da postane prepričljivo najboljši med vstavljankami za fantke!

Posebno veliki deli vstavljanke Goki Traktor, so idealni za roke najmlajših. Simpatična podoba rdečega traktorčka kakovostne lesene vstavljanke, takoj vzbudi simpatijo malih otrok. 

Mali prstki seveda še ne zmorejo dobro vstavljati delov vstavljanke brez malih gumbkov, zato je Goki dodal funkcionalno oblikovane lesene gumbke. Ti omogočajo otroku enostaven prijem in vse ostalo je le še stvar opazovanja in logičnega razmišljanja

Z vstavljanko Goki Traktor seveda tudi domišljija otroka ne bo ostala prikrajšana. Vstavljanje nam daje dobro priložnost za razvoj govornih sposobnosti in krepi besedni zaklada malčka.

Če smo prisotni pri igri z vstavljanko, se z otrokom pogovarjamo in ga sprašujemo različne stvari o naslikani podobici na vstavljanki. Tako bo za otroka vse skupaj še bolj zabavno in seveda koristno.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 1. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57702
EAN: 4013594577021

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

Vsebina: 6 kosov
Velikost: 20 x 20 x 2,5 cm
Teža: 0,24 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Vstavljanka Traktor

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.