Več pogledov

Goki

GOKI Žogica Skokica

Goki
0.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

0,99 €
Quick overview:

Mavrična Goki žogica skokica za poskočno zabavo in senzorični razvoj.


Stisni žogico! Odbij! Vrzi! Ta poskočna žogica ti ponuja mavrico super poskočne zabave. Žogica je sestavljena iz serije 6 tesno povezanih oblik, pri čemer je vsaka oblika drugačne barve. Premer žogice je 4 cm. Mavrično žogico, ki je prijetna na dotik, uporabite za masažo in stimulacijo, vadbo rok in prstov ter veščine metanja in lovljenja. Odličen senzorični vir za otroke! Primerna je za otroke od 3 leta dalje.


Mavrična orbitna senzorična žoga je zanimivo malo čudo, ki ima žarečo paleto prepletenih pasov z množico drobnih razpok, ki jih majhni prsti lahko raziskujejo.


Fantastična žogica skokica z edinstvenimi pomirjevalnimi lastnostmi, ki bo spodbudila domišljijo in pomirila misli. Igra s senzorično žogo spodbuja razvoj motoričnih in senzoričnih spretnosti, trening prstov in rok, kot tudi opazovanja in prepoznavanja barv. Zabavajte se in hkrati vadite, saj vadba ročnih spretnosti in umska krepi zdrav razvoj otroka.


Z barvno super žogico ti ne bo nikoli dolgčas! Igraj se, smej in še drugim za žogico povej.

Šifra izdelka: 15515
EAN: 4013594155151

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Z Goki žogico skokico skoči v svet, kjer krepiš motoriko, senzoriko in domišljijo.

Poznavanje sveta se pri otroku začne z zaznavanjem različnih predmetov in pojavov. Goki žogica skokica je idealna, saj bo otrok lahko preko dotika, stiskanja žoge, opazovanja barv krepil motoriko, stimuliral veščine prstov in rok. Barvita žogica premera 4 cm je prijetna na dotik, za stikanje, odbijanje, metanje, lovljenje. Otroški prstki bodo z navdušenjem raziskovali žogico, ki je sestavljena iz 6 prepletenih pasov živih barv. Zelo primeren senzorični vir za otroke, saj jim boste s to žogico ponudili obilje dobre, koristne, razvojne zabave. Fantastično darilo za otroke od 3 leta dalje.

Material: plastika; Teža: 0,017 kg

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Žogica Skokica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.