Več pogledov

Sarah's Silk

SARAH'S SILKS Svilena ruta Playsilk Rainbow

Sarah's Silks
36.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

36,95 €
Quick overview:

Playsilks Rainbow 86x86 cm, so čudovite svilene rute in senzorične igrače za prosto igro, ki so primerne za otroško igro v vseh razvojnih obdobjih od rojstva dalje!


Sarah's Silks omogočajo neskončen spekter open-ended play ali proste igre, ki bo poskrbela tudi za senzoričen in motoričen razvoj malčka in otroka.

Svilene rute Playsilk Rainbow se uporabljajo v domišljijski igri in so kreativne igrače s katerimi otrok počne kar si zamisli in želi. Svilena ruta je odlična kreativna igrača za prosto igro, igro vlog in senzorično igro. Otroci se v njih oblačijo, z njimi gradijo utrdbe, zavijajo punčke, pokrivajo vozičke, jih uporabljajo kot sestavine v otroški kuhinji in še veliko drugega.

Čudovitih barv in otipa je svilena ruta Sarah's Silk Playsilk Rainbow izdelana iz prave 100% kitajske svile.  86 x 86 cm velika svilena ruta Rainbow je naravna in trajnostna igrača primerne za igro že od rojstva dalje.

Šifra izdelka: 85021
EAN: 4048565850216

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Začarane igrače in začarani otroci, to je igralna svilena ruta Sarah's Silks Playsilk Rainbow, ki jo bo otrok uporabljal na vse mogoče načine. Za vse tiste, ki še ne veste kako, je čas, da si jo omislite in ponudite otroku za igro od najzgodnejših dni. Svilene rute Playsilk so že primerne montessori igrače za dojenčke, ki bodo postale tako priljubljene, da jih boste vsi želeli imeti kar polno košaro. Otrok jih uporablja kot morsko podlago za jadrnico, ogenj na tleh za kuhanje, kot ogrinjalo za igro oblačenja, nameščeno nad prizoriščem kot nočno nebo in še veliko več.

Zakaj otroci in starši obožujejo Sarah's Silks Playsilk svilene rute?

Playsilks so navdihujoče montessori in čarobne senzorične igrače, ki bodo otroka vedno znova pritegnile k igri. Enostavnost in odprtost igre s Playsilks se neposredno dotika otrokovega ustvarjalnega potenciala in ustvarja velik domišljijski naboj igre. Odprta igra s Playsilks omogoča otrokom, da se kreativno izražajo med igro in dajejo podporo lastni neodvisni igri.

Podrobnosti igrače:

  • Senzorična nega čutil s Playsilks daje otroku neverjetno taktilno izkušnjo.
  • Svilena ruta je igrača, ki raste z otrokom in  muomogoča neomejen nabor možnosti igre in daje dolgoletno igralno vrednost.
  • Ročno pranje, sušenje in likanje na nizki temperaturi.
  • Velikost 86 x 86 cm.
  • Svila rute so obarvana z netoksično in naravno barvo.
  • Barva Rainbow, v paketu je 1 kos.

Dodatne informacije

Proizvajalec Sarah's Silks

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SARAH'S SILKS Svilena ruta Playsilk Rainbow

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.