Več pogledov

Hape

HAPE Abeceda za otroke

Hape
19.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Velika lesena Abeceda za otroke Hape z imenitnimi lesenimi črkami!


Abeceda in učenje črk za predšolske otroke Hape prihajata v velikem stilu na mizo za male učenjake! A in B in C in D in vse do Ž. Bo šlo? Seveda, da bo saj je to velika imenitna lesena abeceda na katero se vstavljanjo prav posebne puzzle. To so črke. Velike črke za male otroke od 3. leta dalje bodo hitro poskrbele, da se bodo mali otroci preprosto naučili kako gre pisanje abecede. Pisane lesene črke za učenje abecede so prava pot in uvod k branju in pisanju.


Živahno obarvane in trdne lesene črke za učenje abecede za najmlajše znajo tudi same stati!


Odlična lastnost črkovne sestavljanke je, da vsebuje čokate črki, ki se lahko postavljajo samostojno in z njimi lahko tvorimo prave besede. Prave besede, ki bodo stale na mizi in spodbujale otroka k igranju in osvajanju znanja. Slovenska abeceda za otroke je izzivalna lesena razvojna igrača, ki je odlična za razvoj kreativnosti, domišljije, fine motorike, bogati besedni zaklad in govorne sposobnosti. Učenje abecede skozi igro torej spodbudno vpliva na razvoj psiho-fizičnih in socialnih veščin otroka.

Šifra izdelka: 6943478012578
EAN: 6943478012578

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kakovostno izdelana razvojna  lesena igrača je odličen učni pripomoček za najmlajše. Izberite črko in prosite otroka, da jo prepozna in imenuje. Poskusite sestviti lahko besedo in jo po potrebi poravite. Sestavljajte in popravljajte, to so prvi koraki k učenju branja in pisanja najmlajših. 

Podrobnosti igrače:

  • Čokate lesene črke
  • Matična plošča iz lesa z izrezanimi liki črk
  • Živahne barve 
  • Predšolska razvojna igrača
  • Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Hape

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HAPE Abeceda za otroke

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.