Več pogledov

Hape

HAPE Otroški boben Baby 6m+

Hape
27.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

27,99 €
Quick overview:

Hape Otroški Boben Baby 6m+ je zelo privlačen vrteči bobenček, s katerim otrok že zelo zgodaj doživi čudeže glasbe in veselje do ritmov!


Glasbene igrače za dojenčke bodo s Hape otroškim bobnom pridobile novega člana  za hišni ansambel! Domači orkester bo tako lahko zaigral skupaj s svojim najmlajšim članom nove viže in ustvaril nove funky glasbene utripe.

To je idealen otroški boben za najmlajše bobnarje od 6. meseca dalje. Zvoki bodo prihajali s tapkanjem barvnih krogo po bobenčku in ko ga zakotališ spodbudiš malega muzikanta, da se odplazi za njim. Vabljivi kotaleči bobenček se med kotaljenjem oglaša s prikupnimi zvoki in utripa v prijetnih barvah. Poslušaj to sladko glasbo in glej kako utripajo njegove pisane lučke.

Šifra izdelka: 6943478017726
EAN: 6943478017726

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

To je en otroški boben za različne načine igranja!

Malček se bo najverjetneje poskušal igrati s tem bobenčkom na več različnih načinov, zato je Hape ustvaril en boben, ki zmore vse. V stoječem položaju bobna lahko udariš po bobnu, pri čemer vsak barvni krog oddaja drugačen zvok in sproži barvno svetlobo. Pri valjanju pa boben oddaja utripajoče svetlobne efekte lučk in predvaja glasbo. Nauči se ritmov in zvokov! Ko se mali veseljak uči igrati z bobni, bo začenjal razumeti različne zvoke in ritme. Vse melodije zaigrane na bobnu bodo originalne.

Podrobnosti otroškega bobna Hape Baby 6+

Velikost bobna 17 x 10,5 x 17 cm.

  • Način varčevanja z energijo se samodejno aktivira, če ostane boben neaktiven več kot dve minuti, s čimer zagotoviš, da lahko dojenček uporablja boben toliko dlje.
  • Boben spodbuja otroka h gibanju, zaradi določenih gibov bobna bo oddajal različne barve in različne zvoke. To bo močno izboljšalo otrokovo koordinacijo oko-roka pa tudi koordinacijo uho-roka. Seveda tudi fina in groba motorika doživita razcvet.
  • Varno in primerno za otroke, stare šest mesecev in več. Vzdržljiv in varen za otroke je barvan z barvo na vodni osnovi in ​​ima nestrupene premaze.
  • Boben potrebuje tri AA baterije (niso priložene).
  • Ta igrača ustreza evropskim in ameriškim varnostnim standardom EN 71 in ASTM F963.
  • Opozorila! Odstranite embalažo, preden daste igračo otroku! Prosimo, shranite vse pomembne informacije za nadaljnjo uporabo. Okraski in barve se lahko razlikujejo!
  • Ustvarite divje ritme s tem vsestranskim otroškim bobnom! Uporabi palico na zgornji površini in stranskih površinah. Nato ga obrni in igraj na leseni tonski boben.
  • Primerno za starost 6m+

Dodatne informacije

Proizvajalec Hape

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HAPE Otroški boben Baby 6m+

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.