Headu

Headu oblikuje zabavne, visokokakovostne miselne igre, izobraževalne, poučne in razvojne montessori igrače!

Da bi lahko otroke naučili bistvenih veščin in hitrega osvajanja novega znanja, Headu uporablja inovativne igrače za nove metode poučevanja. Odlične razvojne grače za vsa obdobja so izdelane v Italiji, z znanjem naprednih avtorjev, oblikovalcev in ilustratorjev z vsega sveta.

Tukaj so najboljše zabavne miselne igre za otroke, risanje za otroke, puzzle sestavljanke in druge uganke, angleščina za otroke, igra spomina in še veliko drugega. To so odlične miselne igrače za otroke, ki razvijajo večplastno inteligenco otroka. Med zabavno igro potekajo različni učni procesi in otroci uporabljajo svoje možgančke na različne načine.

Montessori igrače in materiali inovativnega italijanskega proizvajalca igrač omogočajo vedno novo gradnjo igre. Njihove igrače spodbujajo razvoj spretnosti, ki črpa svoj navdih iz različnih sklopov intelektualnih virov. Ko se otroci učijo s pomočjo rok in dotika, se veliko bolj vključijo v učenje. Taktilna izkušnja vsake izobraževalne, poučne in razvojne igrače pospeši dojemanje otroka.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 27

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 27

Stran:
  1. 1
  2. 2