Več pogledov

Jellystone Designs

JELLYSTONE Grizalo in natikanka 2v1 Rainbow

Jellystone Designs
18.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

18,95 €
Quick overview:

Grizalo in natikanka 2v1 Jellystone Rainbow je zmagovalec in prejemnik nagrade Good Design Award 2021!


Ni vsaka igrača za dojenčke zmagovalec Nagrade za dobro oblikovanje in v letu 2021 jo je prejelo ravno to imenitno grizalo in natikanka. Montessori igrače za dojenčke so vedno bolj priljubljene in Jellystone Rainbow navduši tako otroka kot starša. Grizala za dojenčke so večinoma preprosta in brez dodanih igralnih vrednosti. Ampak grizalo Rainbow Stacker zna početi marsikaj.

Zabavna natikanka, ki se jo da tudi imenitno žvečiti je popolna igrača dva v enem za najmlajše ljubitelje natikanja in sestavljanja. 5 živahno obarvanih kosov natikanke predstavlja vrhunsko večnamensko igračo. Otrok bo to hitro odkril in nova avantura igre se takoj prične!

Odlično darilo za novorojenčka, dojenčka in mamico seveda!

Šifra izdelka: 00-257
EAN: 9343900002578

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Vnesite nekaj sončnih žarkov v vsak dan otroka z nagrajenim grizalom in vstavljanko 2v1 Rainbow Stacker-jem. Za dojenčka in malčka bo ta pravo odkritje nove igre in otrok bo kaj hitro odkril, kako se obročki natikajo in zlagajo. Pa tudi to kako je vsak kos te natikanke tudi najboljše grizalo za pomirjanje dlesni pri izraščanju zobkov! Dojenčki radi žvečijo za vnete dlesni pomirjujoče silikonske obročke. Malčki pa med odraščanjem vadijo koordinacijo oči in rok tako, da zlagajo obročke, uporabljajo kreativno razmišljanje in veščine reševanja problemov, ko jih znova in znova sestavljajo .

To je tudi ultimativno darilo ob rojstvu otroka in je nepogrešljiv kos v zaboju za igrače vsakega otroka! Mavrične barve igrače so vedno privlačne za majhne otroke in ta zabavna in poučna natikanka bo z leti postajala vedno bolj priljubljena.

Podrobnosti igrače;

  • Dimenzije - 8,5 cm širina x 9 cm višina.
  • Rainbow Stacker lahko očistite s sterilizatorjem, ga operete v pomivalnem stroju ali s toplo vodo in z milom.
  • Grizalo je primerno za zamrzovanje.
  • GOOD DESIGN AWARD WINNER 2021.
  • Starost 0+

Zakaj imamo radi Jellystone igrače za dojenčke in malčke?

Jellystone Designs ustvarja nagrajene senzorične igrače za dojenčke, malčke in otroke iz silikona najvišje kakovosti. Varna in zabavna grizala iz taktilnega silikona Jellystone bodo poskrbela za nežno pomiritev vnetih dlesni dojenčka in njihov zabaven dizajn za veliko kreativne igre najmlajših.

Pisane in bogato teksturirane igrače in obeski za žvečenje so prava nova igralna domislica za dojenčke in malčke. Vsi modeli so izdelani iz  popolnoma nestrupenega silikona in oblikovani tako, da spodbujajo malega otroka, da med igro uporablja vsa svoja čutila. Igrače za dojenčke in malčke Jellystone prihajajo iz Avstraije in so prava izbira za varno raziskovanje in razumevanje našega neverjetnega sveta med igro.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jellystone Designs

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JELLYSTONE Grizalo in natikanka 2v1 Rainbow

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.