Več pogledov

John Deere

JOHN DEERE Traktor igrača Sestavi sam

John Deere
36.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

36,99 €
Quick overview:

Traktor igrača Build-A-Johnny je sestavi sam sistem igrače za najmlajše mehanike od 2 do 4 leta!

Igrača Traktor Sestavi sam je John Deere STEM igrača za malčke.  Johnny je traktor za potiskanje in igrača, ki spodbuja malčka k vijačenju in uporabi orodja.

Vijaki in vijačenje so zabavna reč in vrtalni stroj še bolj, a da o traktorju sploh ne govorimo.

Fina motorika malčka bo s 16 kosi, ki jih je mogoče razstaviti in sestaviti nazaj zelo zadovoljna.  Ko vse dele sestaviš je tu Traktor John Deere, ki je idealna igrača za kotaljenje po tleh in za igro potiskanja.

Prikupno kmetijsko vozilo, ki ga je mogoče sestaviti iz 16 kosov omogoča otroku, da sam sestavi svoj traktor igračo John Deere! Odlična igrača za 2 letnika in dobra izbira darila za fante in punčke 2 leti!

Šifra izdelka: JD46655
EAN: 0036881466550

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

To je didaktična STEM igrača, ki ima tudi vrtalnik na baterijski pogon. Mladi znanstveniki, tehnologi, inženirji in matematiki vašega domačega razvojnega oddelka za zelene traktorje John Deere, z njim razstavljajo dele igrače traktorja in ga znova sestavljajo.

Domiselnost igrače za malčke po konceptu Build-a-Buddy spodbuja odprto igro. Omogoča otroku, da vadi svoje fine motorične sposobnosti, medtem ko ustvarja zabavne dogodivščine s kmetije.

Uradno licencirane sestavljive igrače z ikonično grafiko in barvami John Deere za vaše ljubitelje traktorjev in kmetije. Nagrajene igrače! Linija Build-A-Buddy je prejela akreditacijo STEAM s strani Toy Association in priporočilo Good Toy Guide Recommendation, zaradi česar je to odlična igrača za 2 letnika in dobra izbira darila za 2 leti!

Podrobnosti:

  • Build-A-Johnny Tractor
  • Dimenzije igrače 28 x 15,5 x 20 cm, teža 0,6 kg.
  • Priporočena starost proizvajalca 18 mesecev - 4 leta.
  • Baterije 2 AA bateriji (vključeno)!

STEM - Želite oblikovati mlade ume vaših malčkov? Želite nove Inženirje jutrišnjega dne z zabavnim prvim pogledom na kmetovanje? Ta kreativna konstrukcijska igrača STEM ima 16 kosov, ki jih lahko otrok sestavi-razstavi. Ko je vse skupaj sestavljeno, lahko vaš malček uporabi svojo domišljijo, da popelje Johnnyja na neskončne pustolovščine s svojo lahkotno zasnovo za potiskanje in prosto premikajočimi se kolesi.

Poleg vsega otroška igrača STEM vključuje tudi sestavljivo vrtalno orodje za malčke, ki jih takoj navduši za sestavljanje igrač!

Traktor Johnny Build-A-Buddy je odličen pri učenju malčkov in predšolskih otrok štetja, razvrščanja, inženiringa in drugih spretnostih reševanja problemov.

Veliki kosi so pravi, da jih majhne roke zlahka sestavljajo in dovolj poučni, da bodo otroku vedno znova pritegnili pozornost. Poleg tega bodo uradno licencirana grafika in živahne barve takoj pritegnile pogled otroka. Ne glede na to, ali je čas, da se igrate mehanike ali se odpravite na kmetijske dogodivščine, bo Johnny Tractor zagotovo nasmejal vašega malčka! Traktor Johnny Build-A-Buddy je fantastično darilo za otroke stare 2, 3 in 4 leta.

Ta 16-delni komplet vključuje akumulatorski vrtalnik za razstavljanje in ponovno sestavljanje traktorja Johnny. Izdelan iz čokatih delov, enostavnih za delo z majhnimi rokami. Vključuje električni vrtalnik z 2 dodatkoma in 13 delov traktorja Johnnyja.

Dodatne informacije

ProizvajalecJohn Deere

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOHN DEERE Traktor igrača Sestavi sam

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.