Več pogledov

ČIV ČAV Knjiga za učenje risanja: Kako enostavno narisati 63 živali

29.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

29,99 €
Quick overview:

Kako narisati živali si poglej v priljubljeni knjigi.


Čiv čav knjiga za otroke kako narisati živali prikaže postopek in tehniko risanja za kar 63 različnih živali. Popolne predloge 63-ih likov živali dajejo velik navdih otroku za dolge ure ustvarjanja, risanja in barvanja.


Risanje živali je pravi uvod v svet umetnosti za otroka od treh let dalje.


Knjiga je prava izbira za dvig samozavesti otroka in otroško risanje živali in drugih predmetov bo nenadoma postalo prava mojstrovina. Risanje živali spodbuja sposobnost svobodnega izražanja idej in njihovo predtavitev bližnji in daljni okolici.. Zaradi enostavnih korakov so knjige primerne za otroke že od 3. leta dalje, pa tudi za odrasle, da svojim malčkom narišejo različne živalice.


Knjiga za otroke Čiv Čav - Risanje živali postopek in tehnika.


Otroška kniga je uporabna tudi za prve razrede osnovne šole, ko otroci še ne znajo pisat, zato veliko rišejo. Končni izdelek je unikatna zbirka risbic in spomin na razvoj risarskih veščin vašega malčka. V knjigi je z enostavnimi koraki predstavljenih 63 živali na 128 straneh oz. 67 živali na 136 straneh z dodanimi praznimi stranmi za ustvarjanje. Knjigica je tako vedno pripravljena za takojšnje ustvarjanje, kjerkoli že ste.

Šifra izdelka: 127

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Živali, ki nastopajo v knjigi za otroke KAKO ENOSTAVNO NARISATI 63 ŽIVALI: čebela, delfin, dinozaver, divja svinja,galeb, gosenica, hobotnica, jelen, jež, kača, kamela, kameleon, kit, koala, kobilica, kokoš, komar, kozorog, krava, krokodil, kuža, lev, lisica, meduza, medved, miška, morski pes, mravlja, muca, muha, netopir, noj, nosorog, opica, orel, ovca, oven, pajek, panda, papiga, pav, pelikan, petelin, pikapolonica, pingvin, piščanček, plamenec, polž, pujsek, puran, rak, riba, riba napihovalka, slon, sova, škorpijon, tiger, tjulenj, veverica, zebra, žaba, želva in žirafa.

Dodatne informacije

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: ČIV ČAV Knjiga za učenje risanja: Kako enostavno narisati 63 živali

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.