Več pogledov

Learning Resources

LEARNING RESOURCES Povečevalno steklo Jumbo - 1 kos

Learning Resources
6.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

6,99 €
Quick overview:

Povečevalno steklo Jumbo (1 kos) je izjemno veliko, kot nalašč za male roke in radovedne glave!


Opazuj drobni svet okoli sebe v velikem obsegu in pravem znanstvenem slogu. Zelo veliko povečevalno steklo Learning Resources Jumbo je idealna otroška lupa za vse čisto zaresne znanstvenike od 3. leta dalje. In seveda tudi za vse druge radovedneže, ki bodo to povečevalo radi vzeli v roke, da si kaj podrobneje ogledajo. 

Povečevalna lupa Learning Resources v Jumbo velikosti ima tudi kar veliko 4,5 kratno povečavo. To bo dovolj, da bo žuželka videti ogromna, in vsaka rastlina ti bo odkrila najmanjše podrobnosti. Povečevalo ima tudi vgrajeno stojalo, ki omogoča prostoročno gledanje skozi lupo.

Šifra izdelka: LER2774
EAN: 0765023827743

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNSOTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otroška lupa ali povečevalno steklo Leaning Resources je v lepih, svetlih in živih barvah. S 4,5 x povečavo je odlično otroško orodje in montessori igrača za odkrivanje podrobnosti, ki te obdajajo doma in v naravi. Vsak potep po naravi bo postal prava nova priložnost za male raziskovalce. Ti vedno potrebujejo takšne izobraževalne igrače, da si lahko pobliže ogledajo rastline in različne drobne prebivalce bližnjega travnika ali gozda.

V podrobnostih se vedno skrivajo pomembne stvari, ki jih moramo vedeti a jih pogosto spregledamo. Otroško povečevalno steklo je igrača, ki je obenem tudi učni pripomoček. Takšna lupa bo pri učenju odkrivanja podrobnosti in njihovega pomena prišla še kako prav.  Več vemo o podrobnostih, manj bomo prepuščali stvari in dogodke naključju!

Povečevalna stekla LR Jumbo so v šestih 6 različnih barvah! Pri pošiljanju pošljemo naključno izbrano barvo! Če želiš določeno barvo jo označi v komentar in če bo na zalogi jo pošljemo!

Podrobnosti igrače:

  • Igra s povečevalnim steklom Jumbo podpira raziskovanje in znanost, ko otroci opazujejo rastline, živali,  žuželke in svet okol sebe.
  • Povečevalo ima vgrajeno stojalo za prostoročno gledanje.
  • Izobraževalne koristi -  vizualni, taktilni.
  • Razvoj spretnosti - Raziskovanje, Opazovanje, Primerjava, Vizualna obdelava.
  • Plastična povečevalna leča meri 114,3 mm v premeru.
  • Otroška lupa ima povečevalno steklo s 4,5-kratno povečavo.
  • Otroška lupa meri 203,2 mm
  • Primerno za otroka od 3. leta dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Learning Resources

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LEARNING RESOURCES Povečevalno steklo Jumbo - 1 kos

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.